Kennedy Executive Search kiest nieuwe President en Vicepresident

De partners van Kennedy Executive Search, het wereldwijde netwerk van boutique kantoren op het vlak van Executive Search, hebben Veerle Van De Vijver verkozen als nieuwe President en György Kobelrausch als Vicepresident. Voormalig President Pablo Perella-Berdun blijft actief als Vicepresident aan het hoofd van speciale projecten. Het nieuwe voorzitterschap treedt aan op 1 januari. In 2023 zal Kennedy ook omgevormd worden van een ESV naar een BV. Hierdoor krijgt het netwerk meer flexibiliteit om te groeien en zaken te doen.

Veerle Van De Vijver is Managing Partner bij Tavernier & Van De Vijver, de Belgische partner van Kennedy met kantoren in Gent en Antwerpen. In 2021 trad zij toe tot het Kennedy-netwerk met haar zakenpartner Luc Tavernier, met wie zij in 2014 Tavernier & Van De Vijver oprichtte. György Kobelrausch is Managing Partner bij Ikelosz, het partnerkantoor van Kennedy dat hij in 2010 oprichtte in Boedapest. In 2017 was Ikelosz een van de eerste partners die toetrad tot het Kennedy-netwerk

Nieuwe juridische structuur ondersteunt de groei van Kennedy en Partners

Een van de belangrijkste projecten voor 2023 is de omvorming van de juridische structuur van een ESV (Economisch Samenwerkingsverband), een soort consortium, naar een BV, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in België. Dankzij de herstructurering kunnen nieuwe partners gemakkelijker toetreden. Dit komt ook onze klanten ten goede omdat de contractuele verbintenissen sterk worden vereenvoudigd. Tevens wordt de rol van hun Lead Partner in het bewaken van de kwaliteit bij de projectoplevering versterkt overal waar klanten behoefte hebben aan selectie en ontwikkeling van leidinggevend talent.

Diversiteit en inclusie

Daarnaast wil Veerle Van De Vijver de nadruk op diversiteit en inclusie versterken. Veerle: “Binnen het netwerk zijn hiervoor al veel initiatieven opgezet door ons Practice Team onder leiding van Partner Caroline Frisenberg. Ik wil ervoor zorgen dat deze succesverhalen van klanten alle partners en hun klanten helpen om hun organisaties te verbeteren zodat ze echt inclusief en divers zijn in alle regio’s waar ze actief zijn.”

Bouwen op vertrouwen

György Kobelrausch zal zich richten op de marketinginspanningen van Kennedy, om het merk Kennedy beter bekend te maken en verder te bouwen aan het imago van vertrouwen waar Kennedy trots op is. De marketinginspanningen zijn ook gericht op het aantrekken van nieuwe partners in markten waar Kennedy nog niet actief is. György: “Voor mij en de andere Centraal-Europese partners zou een netwerkpartner in Polen zeer welkom zijn.

Voormalig President Pablo Perella-Berdun is blij met z’n opvolger alsook die van voormalig Vicepresident Frank Knudsen. “Met Veerle en György aan het roer laten we Kennedy in vertrouwde en bekwame handen achter. Wij zien de toekomst voor Kennedy met veel vertrouwen en enthousiasme tegemoet!

+++

Over Veerle en György

Veerle Van de Vijver begon haar carrière in Sales en Marketing en was Business Development Manager voor een fabrikant van onderdelen voor OEM in automotive en andere sectoren. Ze trad toe tot de wereld van Executive Search in 2011, als Executive Partner van een consultancybedrijf op het vlak van Corporate Governance. Samen met Luc Tavernier richtte zij in 2014 Tavernier & Van De Vijver op, gespecialiseerd in Executive Search en Leadership Development.

György Kobelrausch heeft in verschillende marketing- en verkoopfuncties gewerkt in de Fast Moving Consumer Goods en was bestuurslid van Unilever in Hongarije. In 2005 gooide hij het professionele roer om en ging hij aan de slag in Executive Search. Hij heeft met succes projecten geleid op het vlak van Search en Recruitment voor Hongaarse bedrijven en multinationals. In 2010 richtte hij Ikelosz op en in 2017 was hij een van de eerste partners die toetrad tot het Kennedy-netwerk.

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER