• Leadership
  • >
  • How do you manage young talent? You don’t #174

How do you manage young talent? You don’t #174

Ann-Sophie Adriaens kwam ‘toevallig’ terecht bij Ormit. Ze had geen idee wat ze wou. Ze wist ook niet wie ze was. Dankzij de assessments bij Ormit vond ze een antwoord op beide vragen. Ze volgde via Ormit een in company training bij BNP Paribas Fortis van 18 maanden en daar kwam ze voor één van haar 5 missie terecht bij Hellen Stockmans, die haar mentor werd.

Jongeren die zo goed gecast worden en zo sterk bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling, hebben minstens één streepje voor, zegt Hellen. Ze denken out-of-the-box en steken anderen aan met hun enthousiasme, honger naar feedback en nieuwsgierigheid. Hellen en Ann-Sophie leren van elkaar én ze coachen elkaar.

Een heerlijke podcast met twee heerlijke dames, een rookie smart en een ervaren routinier, vol wijze lessen en inzichten over persoonlijke ontwikkeling en samenwerken, over impact willen hebben en de O-factor én over de kleur paars. Become your own benchmark, zegt Ann-Sophie. En je bent nooit te jong om een midlife crisis te hebben.

Veel kijk- en luisterplezier

Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Opslaan in Pocket
Deel via WhatsApp
Verstuur per e-mail

Schrijf je in op de #ZigZagHR-nieuwsbrief

Waarom abonneren

  • Verdiep jouw HR-kennis & verbreed jouw blik op de wereld
  • Iedere maand een HR thema in de kijker
  • Online toegang tot het HR archief
Aanrader

© 2022 Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door Kreatix. In opdracht van LICEU BVBA

#ZigZagHR