Dibbs, ‘all-in-one Belgian student app’, haalt kapitaal op en benoemt CEO

Dibbs, de applicatie die studenten helpt om makkelijk jobs, kortingen, evenementen en nieuws te vinden, kondigt vandaag aan dat het investeerders heeft
aangetrokken en een CEO benoemt. De nieuwe investeerders hebben reeds heel wat ervaring met start-ups en technologiebedrijven kapitaalkrachtiger te maken. Ze zullen Dibbs helpen bij de verdere ontwikkeling van het platform en het uitbreiden van het marktaandeel. Ze zijn erg enthousiast over het potentieel van de applicatie en zijn ervan overtuigd dat het bedrijf een belangrijke en faciliterende rol gaat spelen in de verbetering van het studentenleven.

“Dibbs heeft een uniek product en een zeer getalenteerd team”, aldus een van de investeerders. “We zijn verheugd om te kunnen investeren in een bedrijf dat zo’n positieve impact kan hebben op studenten.” De extra investeringen stellen Dibbs in staat om nieuwe functies toe te voegen aan de applicatie en te investeren in marketing en partnerships met het vooruitzicht om nog meer studenten te bereiken en te kunnen ondersteunen.

Naast de komst van nieuwe investeerders heeft Dibbs ook een CEO aangesteld om de groei te stimuleren. Pieter Seyssens, een 26-jarige ondernemer met een bewezen staat van dienst in de technologie- en start-upwereld, zal de rol op zich nemen. Zijn intrede brengt een frisse kijk op de industrie en een sterk leiderschap naar het Dibbs-team.

“De toekomst van Dibbs ziet er veelbelovend uit”, zegt Pieter Seyssens. “We zullen ons blijven inzetten om de app te verbeteren en uit te breiden, zodat studenten overal de meest relevante jobs, beste deals, leukste evenementen en het laatste nieuws kunnen vinden. We willen dat Dibbs de eerste keuze wordt voor elke student.”

Dibbs heeft momenteel een community van meer dan 40.000 studenten in Vlaanderen. Met de toevoeging van de nieuwe investeerders en de benoeming van Pieter Seyssens als CEO is het bedrijf goed gepositioneerd om verdere groei te bewerkstelligen. Dibbs blijft trouw aan de missie om het leven van studenten te vergemakkelijken en verbeteren.

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER