Denken in ecosystemen met Jan Van Acoleyen

Donderdag 11 mei 2023 reikte #ZigZagHR op Unmask Your Talent de allereerste #ZigZagHR ZOHRO Awards uit, onder andere de lifetime achievement award, de ultieme bekroning voor een succesvolle loopbaan in HR.

Jan Van Acoleyen mocht met die award naar huis gaan. Al die expertise, kennis en ervaring willen we natuurlijk zoveel mogelijk met jullie delen en daarom kruipt Sven Hubin in deze podcast in zijn hoofd en het zal daar druk worden want hij neemt Christine Van den Berghe mee. Christine is CEO van lijncom en Award partner van de #ZigZagHR ZoHRo Awards.

Zowel Jan als Christine blikken terug op een indrukwekkende carrière, maar we blikken in deze podcast natuurlijk ook vooruit: over de grootste uitdagingen en kansen voor HR; over duurzame loopbanen; over werk & identiteit; over mensen in hun kracht zetten om hen te helpen de juiste keuzes te maken; over het belang van leren en blijven leren; over vertrouwen; over jobs combineren, ook met ondernemerschap en over de belangrijkste HR trends.

We moeten meer durven denken in ecosystemen, zegt Jan Van Acoleyen: dáár zitten de oplossingen volgens hem: over de grenzen van organisaties en sectoren heen. De toenemende complexiteit, onzekerheid en snelheid van veranderingen vragen om nieuwe manieren van werken. Als ze in de toekomst succesvol willen zijn, zullen bedrijven ecosystemen moeten bouwen en samenwerken.

Veel kijk- en luisterplezier!
En tot volgend jaar op Unmask Your Talent (30 mei 2024)

Bekijk of beluister onze podcasts op

Ook interessant

BEKIJK OF BELUISTER MEER