Dag van de ondernemer: Loop je mee met de virtuele Heroes Run?

Voor de derde keer op rij organiseert Teamleader in samenwerking met UNIZO de virtuele Heroes Run. Onder het motto Iedereen mee! wil Teamleader dit jaar ondernemers en hun teams aan het lopen krijgen ten voordele van Bednet.

Het concept is simpel. Je start aan je voordeur, steekt je oortjes in en je loopt op hetzelfde moment met honderden andere ondernemers en hun teams over heel België en Nederland de Teamleader Heroes Run. Tijdens de run luisteren deelnemers dit jaar naar inspirerende tips & tricks van sportende ondernemer Jürgen Ingels (Smartfin) en ondernemende sportster Esther van Diepen (Mom in Balance). Start 2 Run-coach Evy Gruyaert is de host en praat het geheel aan elkaar.

Virtuele run voor de helden van onze economie

Met de Heroes Run wil het work management softwarebedrijf uit Gent ondernemers – de helden van onze economie – een flinke duw in de rug geven. Voor de editie van 2022, koos Teamleader voor het thema ‘iedereen mee’. “Ondernemers en kmo’s gaan uitdagende tijden tegemoet en we willen dan ook zorgen dat niemand achterblijft. Vandaag niet, maar ook niet in de toekomst. We willen de ondernemers van morgen gelijke kansen bieden. Daarom is de Teamleader Heroes Run dit jaar ten voordele van Bednet,” zegt Teamleader CEO Jeroen De Wit.

Bednet is een vorm van online afstandsonderwijs voor zieke leerlingen die langdurig of regelmatig niet naar school kunnen gaan. Via Bednet volgen afwezige leerlingen online les, samen met hun klasgenoten.

“Met Bednet zetten we het leerproces verder, zodat afwezige leerlingen in contact blijven met leeftijdsgenoten en bij de klas blijven horen. We creëren zowel thuis als in de klas het gevoel dat een afwezige leerling écht mee in de klas zit,” zegt CEO van Bednet Mathieu Tallon.

“Wat onze ondernemers vandaag ondernemen, heeft een grote impact op de samenleving van morgen. Ondernemers dragen dus op rechtstreekse manier bij aan onze toekomst. Met dit initiatief ten voordele van Bednet proberen we ook bij te dragen aan de toekomst van de volgende generatie ondernemers,” zegt UNIZO Oost-Vlaanderen voorzitter Filip Vyverman.

Ondernemers en hun teams in de watten leggen

Deelname aan de virtuele run is gratis en kan van vrijdag 18 tot en met zondag 20 november.

Voor elke deelnemer doet Teamleader een schenking aan Bednet. Inschrijven voor de run of wandeling kan via www.heroesrun.eu. Download vervolgens de app en start je traject waar en wanneer je wil. Deelnemen is belangrijker dan winnen. Maar omdat Teamleader ondernemers al eens graag in de watten legt, geeft het bedrijf ook verschillende prijzen weg.

Als deelnemer maak je kans op een Teamleader Experience day op de Ronde van Vlaanderen, aan de voet van de Oude Kwaremont, of tickets voor de amateur race van de Ronde van Vlaanderen of de Amstel Gold Race. Daarnaast geeft Teamleader ook nog 5 conditietesten weg bij Energy Lab.

“Het doorzettingsvermogen en de dynamiek van onze ondernemers doen het land draaien. Met dit initiatief willen we zowel de ondernemers van vandaag, maar ook de ondernemers van de toekomst een extra duw in de rug geven. Weerbare en gepassioneerde ondernemers zijn de motor van onze economie, vandaag en morgen,” aldus De Wit.

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER