Capgemini voor de 18de keer erkend als Top Employer

Capgemini België maakt met trots bekend dat het officieel gecertificeerd is door het Top Employers Institute voor zijn uitzonderlijke aanpak als werkgever. Het bedrijf ontvangt deze certificering nu voor het 18de jaar op rij. Dat deed geen enkel ander Belgisch bedrijf hen voor. Capgemini ontvangt overigens ook de regionale certificering voor Europa.

Een certificering als Top Employer is een erkenning voor de bijdrage van een organisatie aan een betere werkwereld. Dat toont zich doorgaans in een uitstekend HR-beleid en de manier waarop een bedrijf met mensen omgaat.

Het programma van het Top Employers Institute certificeert organisaties op basis van hun deelname aan en de resultaten van hun ‘HR Best Practices Survey’. Die enquête peilt onder meer naar People Strategy, Work Environment, Talent Acquisition, Learning, Well-being en Diversity & Inclusion.

David Plink, CEO van het Top Employers Institute: “Terugblikkend op een veeleisend jaar dat, net als het jaar voordien, organisaties over de hele wereld heeft getroffen, heeft Capgemini België opnieuw laten zien dat het prioriteit geeft aan het handhaven van zijn uitstekende manier van omgaan met de mensen op de werkvloer. Ze blijven de uitdagingen van de veranderende wereld van werk aangaan en zetten zich onvermoeibaar in om een positieve impact te hebben op het leven van hun medewerkers. We zijn blij dat we de organisaties die dit jaar in hun land als Top Employers zijn gecertificeerd, kunnen huldigen en prijzen.”

Het programma heeft meer dan 1.857 Top Employers gecertificeerd en erkend in 123 landen/regio’s verspreid over vijf continenten.

Top Employer Belgium 2022

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER