Annic Bosmans wordt nieuwe CEO bij Randstad Group BeLux

Annic Bosmans wordt vanaf 1 april de nieuwe CEO van hr-dienstverlener Randstad Group België en Luxemburg, marktleider in uitzending, rekrutering en outplacement. Zij volgt Herman Nijns op, die toetreedt tot het Executive Leadership Team van Randstad als Chief Executive Zuid-Europa en Latijns-Amerika.

Annic Bosmans (49), master in TEW met specialisatie in HR, begon haar loopbaan in 1997 als consultant bij Interlabor Interim, onderdeel van Randstad. Ze doorliep alle bestuursniveaus binnen de organisatie en trad in 2018 toe tot het managementteam. Sindsdien leidt ze de uitzendactiviteiten van Randstad in België.

“Het is een enorme eer om de organisatie die me van bij de start van mijn loopbaan alle kansen heeft geboden te mogen leiden. Gedurende mijn hele carrière ben ik uitgedaagd om verantwoordelijkheid te nemen, te leren en te groeien, met de steun van mijn manager en met de steun van mijn eigen teams. De waarden en cultuur van onze organisatie, liggen zo dicht bij waar ik persoonlijk voor sta, dat ik er al die jaren bewust voor heb gekozen om voor Randstad te blijven werken”, klinkt het bij Annic Bosmans.

“We willen goed geregeld werk aanbieden voor iedereen die wil en kan werken. Iedereen moet een volwaardige kans krijgen op de arbeidsmarkt en het is onze rol om hen op een goede manier te begeleiden. Deze brede maatschappelijke rol is wat mij na al die jaren blijft motiveren en ik kijk er dan ook naar uit om dit met het volledige managementteam en alle collega’s verder vorm te geven. Ik wens dan ook Herman Nijns en Dominique Hermans te bedanken voor het vertrouwen.”

“Ik ben zeer verheugd Annic Bosmans te verwelkomen als CEO van Randstad Group BeLux. Haar jarenlange ervaring binnen de organisatie in combinatie met haar leiderschapsstijl maken van haar de uitgelezen persoon om samen met de rest van het managementteam de positie van Randstad Group in de veranderende wereld van werk te versterken en ervoor te zorgen dat we de voorkeurspartner voor talent en de strategische partner voor klanten blijven”, aldus Dominique Hermans, Chief Executive Noord-Europa bij Randstad.

“Het was een eer om het bedrijf waar ik in 1988 als consultant ben gestart te navigeren tot de volwaardige HR-dienstverlener die het nu is. Mijn nieuwe rol binnen het internationale Executive Leadership Team bood een natuurlijke overdrachtsmogelijkheid. Ik ben enorm trots dat Annic, die reeds vijf jaar deel uitmaakt van het managementteam, mij zal opvolgen. Annic en de andere leden van het managementteam zijn uitermate goed gepositioneerd om de continuïteit te waarborgen en tegelijkertijd verder te werken aan de uitbouw van Randstad Group tot een volledige hr-dienstverlener door een verdere verbreding van ons aanbod en de versterking van onze bedrijfscultuur”, aldus Herman Nijns, Chief Executive Zuid-Europa en Latijns-Amerika bij Randstad.

wijzigingen managementteam.

Annic Bosmans wordt als Managing Director bij Randstad België opgevolgd door Sandra Brondeel, nu nog Director Operations Vlaams-Brabant en Brussel bij Randstad. Ook Inge Van Goubergen zal vanaf 1 april deel uitmaken van het managementteam als Managing Director International & Strategic accounts. Verder maken ook Günther Ghijsels (CDO/CIO), Muriel Gysens (Managing Director Tempo-Team België en CMO), Walter Reynaert (CHRO), Marc Van Harneveldt (COO en Managing Director voor alle andere HR-diensten) en Hans van Slooten (CFO) deel uit van het managementteam.

Lees verder

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER