Alles wat je moet weten over het mobiliteitsbudget #145

Flexibiliteit is key. Ook als het gaat over mobiliteit. En het mobiliteitsbudget, dat op 1 januari 2022 in werking is getreden past perfect in dat plaatje. De implementatie ervan lijkt ingewikkeld en duur. Maar dat is het niet. Dat is alvast één van de misverstanden die Audrey Stampaert, head of growth bij Mbrella, in deze podcast uit de weg wil helpen.

Mbrella is een Brusselse tech startup die volop inzet op flexibele mobiliteit voor werknemers in corporates én KMO’s. Ze haalden recent 2,5 miljoen zaaikapitaal op dat ze nu investeren in de verdere ontwikkeling van hun mobiliteitsplatform.

Covid-19, de wijzigende fiscaliteit voor bedrijfswagens en de war for talent hebben de vraag naar flexibele mobiliteitsoplossingen bij bedrijven onmiskenbaar versneld. Een flexibel mobiliteitsplan staat vandaag hoog op de agenda bij corporates die hun salarispakket willen optimaliseren en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Maar evenzeer bij KMO’s. Meer nog, op een competitieve jobmarkt biedt het mobiliteitsbudget een stevige bonus op het loon en is het een belangrijke hefboom om talent aan te trekken en geëngageerd te houden.

Heb je vragen over het opstellen en implementeren van flexibele mobiliteit?
Dan kunnen we jou deze podcast heel warm aanbevelen…

Bekijk of beluister onze podcasts op

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

Event: The Trend Edition

25 januari 2024

Ook interessant

BEKIJK OF BELUISTER MEER