Alides uitgeroepen tot best managed company 2023

Alides werd uitgeroepen als Best Managed Company 2023. Het Best Managed Companies-programma toetst de deelnemers elk jaar aan een wereldwijd beproefd kader. Het erkent privébedrijven die een heldere strategie, sterke competenties en betrokkenheid bij het bedrijf vertalen in solide financiële resultaten. De onafhankelijke jury heeft Alides erkend voor zijn uitmuntende bedrijfspresentaties. De vastgoedinvesteerder- en ontwikkelaar mag zo het komende jaar het kwaliteitslabel dragen.

Dit jaar viert het Best Managed Companies-programma haar zesde editie in België en gaan Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven op zoek naar sterk presterende privébedrijven in het Belgische ondernemerslandschap. Tijdens het hele proces worden de bedrijven begeleid door een Best Managed Companies coach van Deloitte Private die Alides uitdaagde om te reflecteren over haar strategie, operationele en financiële processen.

Met het unieke profiel van internationale vastgoedinvesteerder en ontwikkelaar staat Alides garant voor een totaalaanpak met aandacht voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Hierbij ligt de absolute focus op residentieel vastgoed en kantoren in steden en centrumlocaties in België, Polen en Luxemburg.

Rikkert Leeman, CEO Alides : “Wij zijn trots op ons label, het is een bevestiging van onze duurzame bedrijfsvoering volgens de hoogste normen. Het benadrukt onze constante veerkracht en onze heldere visie.”

Rikkert Leeman

Over Best Managed Companies

In 2017 lanceerde Deloitte Private het programma Best Managed Companies in samenwerking met Econopolis en vanaf 2019 ook met de KU Leuven. Het programma wil sterk presterende Belgische privébedrijven begeleiden en erkennen.

Het Best Managed Companies-programma is een internationaal label dat voor kwaliteit en uitmuntendheid staat. Het programma werd in 1993 ontwikkeld in Canada en werd intussen reeds doorgevoerd in 46 landen wereldwijd.

Bruno Peelaers, Partner Deloitte Private en Best Managed Companies Programme Leader: “De Best Managed Companies laureaten van 2023 tonen innovatie, aanpassingsvermogen en veerkracht in het licht van een permanent wijzigende context en markt. Het afgelopen jaar hebben deze vooruitstrevende bedrijven zich gericht op het succesvol reageren op uitdagingen en het benutten van nieuwe kansen.”

Lees verder

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER