Els Overbergh nieuwe CHRO Baloise Insurance

Els Overbergh is de nieuwe CHRO van Baloise Insurance. Zij neemt de fakkel over van Marc L’Ortye die op 1 juli 2022 met pensioen ging. Met haar ruime ervaring in diverse sectoren zal Els Overbergh het personeels- duurzaamheids- en communicatiebeleid van de verzekeraar verder vormgeven.

Els Overbergh heeft een rijke HR- en management achtergrond. Zij bekleedde diverse managementfuncties bij AB InBev, zowel in marketing, sales als HR. Ze ​ werkte tevens als HR-director bij Microsoft Belgium & Luxemburg en later bij Arvesta.

Daarnaast was ze ook gastlector in HR-management aan het UCLL van 2018 tot 2022. Zelf studeerde zij Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen, gevolgd door een MBA in Marketing aan de Vlerick Business School.

Els Overbergh neemt de fakkel over van de vorige CHRO, Marc L’Ortye, die ​ op 1 juli met ​ pensioen ging. Ze kreeg hiervoor recent de nodige goedkeuring van de Nationale Bank van België. Als CHRO wordt ze verantwoordelijk voor de departement HR, Corporate Communicatie & Sustainability en Facility.

In haar nieuwe functie heeft Els een belangrijke taak: duurzame, menselijke en bedrijfsgerichte HR-oplossingen aanbieden in een snel veranderende omgeving. Hierbij staat ze voor belangrijke uitdagingen waaronder de huidige war for talent, het stimuleren van Women in Finance, een impactvolle en transparante bedrijfscommunicatie en de integratie van duurzaamheid in alle aspecten van onze bedrijfvoering.

Henk Janssen, CEO Baloise Insurance: “Ik wens Els een warm welkom bij Baloise. Els heeft de voorbije weken alvast de tijd genomen om het bedrijf en de collega’s te leren kennen. Met haar gedrevenheid, menselijke en doordachte aanpak ben ik ervan overtuigd dat zij een belangrijke toegevoegde waarde zal zijn voor het directiecomité van Baloise Insurance.”

Els Overbergh, nieuwe CHRO Baloise Insurance: “Ik wil het management en de medewerkers van Baloise Insurance alvast hartelijk danken voor het warme welkom. Baloise Insurance is de voorbije jaren sterk geëvolueerd als werkgever. Ik ben er trots op dat ik deze ingeslagen weg mag verderzetten.”

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER