Welzijn op het werk hoeft niet altijd veel geld te kosten

Welzijn en werkgeluk zouden de normaalste zaak van de wereld moeten kunnen zijn. De redenen om daarop in te zetten als organisatie zijn legio. Daar moeten we jou niet meer van overtuigen en ook onze twee gasten van vandaag niet: Kim Hilgert en Griet Deca van Tryangle, een geolied team van ondertussen meer dan 20 trainers, coaches, consultants, 2 honden en een kat.

Ze delen niet alleen hun passie voor hun vakgebied maar ook voor dieren. Daar kunnen we volgens mij overigens ook heel veel over leren als het gaat over welzijn, leiderschap en communicatie. Ze hebben een ambitieuze missie bij Tryangle: tegen 2030 willen ze 1.000.001 werknemers (terug) in hun kracht zetten via welzijns interventies en werken aan werkgeluk.

Wetenschappelijk onderbouwd, met een gezond hoekje af (dat zeggen ze zelf) én met een flinke dosis humor. En sedert september zitten ze ook in je oor met hun ‘try-a-different-angle-podcast’.

Welzijn op het werk hoeft niet altijd veel tijd of geld te kosten, zeggen ze. Werkgeluk is ook helemaal niet fluffy maar levert zelfs een stevige ROI op. Je moet er gewoon ‘aan beginnen’. En misschien zijn we te veel bezig met de kers op de taart maar we vergeten de taart.

Een heerlijke podcast over welzijn op het werk, over werkgeluk én over cactussen.

Veel kijk- en luisterplezier!

Bekijk of beluister onze podcasts op

Ook interessant

BEKIJK OF BELUISTER MEER