We moeten onze blik op verandering veranderen

Drie jaar geleden mochten we hen al eens interviewen voor het trendnummer van #ZigZagHR; Florence Pérès en Jo Caudron. Jo had toen net een boek geschreven: ‘De wereld is rond’, eentje dat leest als een optimistisch masterplan om de maatschappelijke uitdagingen holistisch aan te pakken.

En ondertussen is er een vervolg op dat boek: In ‘De toekomstformule’ gaat hij op zoek naar de spelregels van morgen. Ook zijn echtgenote Florence bracht recent een boek uit; een survivalgids met 25 change hacks om beter om te kunnen met de uitdagingen op het werk en daarbuiten.

Een boeiende podcast over emotionele flexibiliteit en adaptieve veerkracht, over het nieuwe equilibrium en het SUPER-change model, over het domino-effect en het butterfly-effect, over the beginner’s mindset en de liminaliteit, over kamelen, bergen en wiskunde.

In deze podcast kruipt Lesley in het hoofd van een boeiend duo over de toekomst, hoe we als individu en als organisatie de toekomst beter kunnen begrijpen, in evenwicht houden en omgaan met onzekerheid. We moeten onze blik op verandering veranderen, zegt Florence. En we missen een toekomstvisie, zegt Jo. Nochtans is een sterke toekomstvisie the why van verandering.

Bekijk of beluister onze podcasts op

Mis geen aflevering

Ook interessant

BEKIJK OF BELUISTER MEER