Wat je zeker moet weten over werkgeluk en waardering

Werktevredenheid. Welzijn op het werk. Engagement. Employee Experience. Al deze termen worden door elkaar gebruikt om in wezen één en hetzelfde begrip te duiden: werkgeluk. Niet tastbaar? Zweverig? Nochtans werd er al best wat onderzoek gevoerd naar de factoren die het werkgeluk van medewerkers bevorderen.

In ieder geval, slimme organisaties hebben ondertussen begrepen dat je daar als werkgever toch maar best in investeert. Hopelijk ben je daar ook van overtuigd, maar misschien weet je niet zo goed hoe eraan te beginnen?

Bij Kadonation kennen ze daar naar eigen zeggen ‘t één en ander over. Ze ondersteunen bedrijfsleiders en HR-professionals in hun zoektocht naar meer werkgeluk in hun team oa met een handig platform voor persoonlijke personeelsgeschenken.

Werkgeluk gaat natuurlijk niet alleen over geschenken geven met Kerst en als iemand uit het team op pensioen gaat. Waarover gaat het dan wel?

Dat ontdek je in deze nieuwe aflevering van Brainpickings met Jelle Van Roosbroeck, co-founder van Kadonation en Sarah Meyfroit, verantwoordelijk voor Talent Acquisition, Employee Happiness en Onboarding bij Kadonation. Een podcast over waardering, het belang én de kracht ervan en een stappenplan hoe je een optimaal cadeaubeleid opstelt.

Veel kijk- en luisterplezier!

TIP: Download een straffe reeks van 3 whitepapers over werkgeluk, waardering en het ideale beloningsbeleid

Bekijk of beluister onze podcasts op

Ook interessant

BEKIJK OF BELUISTER MEER