Waarom loopbaanbegeleiding werkt #109

In deze aflevering van Brainpickings kruip ik in het hoofd van Sofie Vanham die naast loopbaanbegeleider ook de drijvende kracht is achter Passion for work. En samen met Sofie ga ik een aantal misvattingen over loopbaanbegeleiding de wereld uit helpen.

9 jaar geleden, verhuisde ze met haar 3 kinderen naar Shangai, haar echtgenoot en zijn werk achterna. Van de ene dag op de andere viel ze zonder werk. Ze volgde een opleiding via de International Coaching Academy want coaching is bij uitstek een vakgebied dat overal ter wereld uitgeoefend kan worden. Ondertussen deed ze vrijwilligerswerk voor de Shanghai Expat Community én werd ze voorzitter van de Coaching Circle. Die 4 jaar Shanghai hebben ervoor gezorgd dat ze met een nog bredere blik naar de wereld kijkt, dat ze heel goed weet wat het is om tegen cultuurverschillen en taalbarrières aan te lopen en het heeft haar talent om echt te luisteren, zonder een oordeel te vellen, alleen
maar vergroot.

Deze aflevering maakt deel uit van een reeks van 8 podcasts ism Passion 4 Work. Met meer dan 100.000 uren coaching op de teller, willen ze werkend Vlaanderen gelukkiger én veerkrachtiger maken. En daarvoor kunnen ze rekenen op een uitgebreid netwerk van coaches in Vlaanderen.

+++

Honger naar meer?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF – https://zigzaghr.be/inschrijving-nieu…
LEES DE ARTIKELS – https://zigzaghr.be/inspiratie/
ABONNEER JE OP HET TIJDSCHRIFT – https://zigzaghr.be/tijdschrift/

And don’t forget: it’s a great time to be in HR!

Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Opslaan in Pocket
Deel via WhatsApp
Verstuur per e-mail

Schrijf je in op de #ZigZagHR-nieuwsbrief

Waarom abonneren

  • Verdiep jouw HR-kennis & verbreed jouw blik op de wereld
  • Iedere maand een HR thema in de kijker
  • Online toegang tot het HR archief
Aanrader

© 2022 Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door Kreatix. In opdracht van LICEU BVBA

#ZigZagHR