Toekomstproof leiderschap in Port of Antwerp Bruges

Better Minds at Work kwam als beste uit de bus van een aanbesteding van Port of Antwerp-Bruges. De komende jaren coachen ze de leidinggevenden om het beste te halen uit zichzelf en hun personeel. Port of Antwerp-Bruges gaat voor dit belangrijke traject in zee met Better Minds at Work. Omwille van de bekwaamheid en ervaring van de trainers, de gevarieerde aanpak en de holistische visie op leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Zo komen beide organisaties tot een krachtige co-creatie.

Geëngageerd personeel, betere resultaten

Het pas verschenen Gallup rapport 23 bewijst dat beter leiderschap zorgt voor meer geëngageerd personeel. Een boodschap die Port of Antwerp-Bruges duidelijk al begrepen heeft. Daarom schreven ze een aanbesteding uit voor een intensief coachingtraject voor alle leidinggevenden.

“Het succes van organisaties hangt steeds meer af van de kwaliteit van hun relatie met hun medewerkers. Leidinggevenden spelen hierin een cruciale rol. Het is bewezen dat personeel dat zich gesteund voelt en weet waarom hun taak ertoe doet, beter presteert. We partneren met Port of Antwerp-Bruges om hun leidinggevenden hierin in groep én persoonlijk te laten groeien”, zegt Elke Geraerts, CEO van Better Minds at Work.

Better Minds at Work combineert academische kennis en business praktijkervaring

Uit 16 kandidaten koos Port of Antwerp-Bruges voor Better Minds at Work. “We zijn enthousiast om ons leiderschapstraject nieuw leven in te blazen. Ik heb alvast veel zin om erin te vliegen en samen met Better Minds at Work een inspirerend en impactvol leertraject neer te zetten in onze organisatie”, vertelt Christien Van Vaerenberg, Chief HR officer van POAB.

Het traject bij POAB omvat een mix van groepssessies, intervisies en individuele reflectie en coaching. Better Minds at Work stoelt haar knowhow op wetenschappelijk onderzoek en jarenlange praktijkervaring. Tom Dijckmans, arbeidspsycholoog en Better Minds-coach licht toe: “We streven naar een culturele verandering. De doelen zijn ambitieus. We willen dat leidinggevenden en werknemers niet alleen graag en goed werken bij POAB. Maar dat ze ook weten waarom.” Door onze training maken we de leidinggevenden sterker om hen hierin gepast te ondersteunen.

Toekomstproof leiderschap

Elke Geraerts bevestigt: “Ook wij zijn zeer enthousiast over deze samenwerking. Het toont aan dat Port of Antwerp-Bruges als grote speler goed leiderschap naar waarde schat. En beseft dat leidinggevenden niet alleen een cruciale rol spelen als business manager maar ook als people manager. Het traject is volledig afgestemd op maat van de uitdagingen van een groot en complex bedrijf als Port of Antwerp-Bruges. Better Minds at Work zal daarin een volwaardige partner voor hen zijn.”

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER