Randstad Employer Brand Rapport: Employer Branding & Leiderschap

Voor het 24e jaar op rij onderzocht Randstad de aantrekkelijkheid van de grootste werkgevers in ons land bij 12.000 respondenten. Voor het tweede jaar op rij is GlaxoSmithKline (GSK) de meest aantrekkelijke werkgever. Bij de lokale besturen, die dit jaar als aparte categorie werden onderzocht, is de stad Namen de meest aantrekkelijke werkgever. Ondanks de krappe arbeidsmarkt zijn Belgische werknemers niet veeleisender ten opzichte van hun (potentiële) werkgever.

In een 4-delige podcastreeks zoomen we in op de belangrijkste resultaten van de Randstad Employer Brand Studie en gaan we in gesprek met de winnaars. We zijn daarvoor te gast bij Randstad in hun hoofdkantoor in Brussel.

In de vierde aflevering kruipt Lesley Arens in het hoofd van Gretel Vlogaert, National Manager Career Development Randstad RiseSmart. We gaan het hebben over het belang van leiderschap in employer branding en samen met Gretel zetten we jou op weg om de resultaten van de Randstad Employer Brand studie om te zetten in de dagelijkse praktijk.

Bekijk of beluister onze podcasts op

Mis geen aflevering

Ook interessant

BEKIJK OF BELUISTER MEER