Over kneedbare en succesvolle loopbanen #99

Iedereen heeft een verhaal te vertellen. In dit tweede seizoen van Brainpickings heb ik daarom beslist om regelmatig zo’n verhalen te delen. En daarvoor kruip ik niet alleen in het hoofd van mijn centrale gast maar peuter ik nog wat verder, op zoek naar de belangrijkste mijlpalen uit hun leven en hoe zij hun loopbaan vormgeven. Bij sommige mensen is dat al struikelend, blij anderen lijkt dat net bijzonder doelgericht.

Zoals bij Deborah D’Hauwer bijvoorbeeld. Geboren in India, hoogbegaafd en in tegenstelling tot heel wat andere professionals die ik dagelijks ontmoet, weet ze volgens mij bijzonder goed wat ze wil en geeft ze haar loopbaan dan ook heel gericht vorm. Naast haar voltijdse job als consultant bij Capgemini, zetelt ze in de raad van bestuur van de AB, staat ze aan het hoofd van een vzw voor jongeren en traint ze voor een triatlon.

Ze heeft een uitgesproken mening over loopbanen, over leren, over diversity & inclusion, gender equality én over HR. Onder andere daarover hebben we het in deze podcast.

Veel kijk- of luisterplezier!

Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Opslaan in Pocket
Deel via WhatsApp
Verstuur per e-mail

Schrijf je in op de #ZigZagHR-nieuwsbrief

Waarom abonneren

  • Verdiep jouw HR-kennis & verbreed jouw blik op de wereld
  • Iedere maand een HR thema in de kijker
  • Online toegang tot het HR archief
Aanrader

© 2022 Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door Kreatix. In opdracht van LICEU BVBA

#ZigZagHR