fbpx

Over kneedbare en succesvolle loopbanen #99

Iedereen heeft een verhaal te vertellen. In dit tweede seizoen van Brainpickings heb ik daarom beslist om regelmatig zo’n verhalen te delen. En daarvoor kruip ik niet alleen in het hoofd van mijn centrale gast maar peuter ik nog wat verder, op zoek naar de belangrijkste mijlpalen uit hun leven en hoe zij hun loopbaan vormgeven. Bij sommige mensen is dat al struikelend, blij anderen lijkt dat net bijzonder doelgericht.

Zoals bij Deborah D’Hauwer bijvoorbeeld. Geboren in India, hoogbegaafd en in tegenstelling tot heel wat andere professionals die ik dagelijks ontmoet, weet ze volgens mij bijzonder goed wat ze wil en geeft ze haar loopbaan dan ook heel gericht vorm. Naast haar voltijdse job als consultant bij Capgemini, zetelt ze in de raad van bestuur van de AB, staat ze aan het hoofd van een vzw voor jongeren en traint ze voor een triatlon.

Ze heeft een uitgesproken mening over loopbanen, over leren, over diversity & inclusion, gender equality én over HR. Onder andere daarover hebben we het in deze podcast.

Veel kijk- of luisterplezier!

Share on facebook
Deel via Facebook
Share on twitter
Deel via Twitter
Share on linkedin
Deel via LinkedIn
Share on pocket
Opslaan in Pocket
Share on whatsapp
Deel via WhatsApp
Share on email
Verstuur per e-mail

Schrijf je in op de #ZigZagHR-nieuwsbrief

Gerelateerde artikels.

HR Trends

Hoe divers is de arbeidsmarkt in België?

In een nieuwe studie liet Partena Professional zijn licht schijnen op de evolutie van het aantal buitenlandse arbeidskrachten in België sinds 2012. De impact van de Brexit en het coronavirus,

Employee Engagement

6 op 10 Belgen gelukkig met loon

6 op de 10 Belgen (59%) zijn gelukkig met hun huidig loon. Dat zijn er even veel als net voor de coronapandemie. Het onderwijspersoneel blijkt op dit moment het meest

© 2021 Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door Kreatix. In opdracht van LICEU BVBA

#ZigZagHR