Loopbaankeuzes & loopbaanbegeleiding #103

In deze aflevering van Brainpickings kruip ik in het hoofd van één van de loopbaancoaches van Passion 4 Work, Cristy Heymans.

Over loopbanen en loopbaankeuzes, waarom het belangrijk is om je loopbaan zelf in handen te nemen, hoe uitdagend dat voor veel mensen is en waarom objectieve begeleiding bij het maken van dergelijke keuzes zeker geen overbodige luxe is. En we hebben het in deze podcast ook over de trend waarbij steeds meer professionals een job in loonverband steeds meer combineren met een bijberoep als zelfstandige.

Deze aflevering maakt deel uit van een reeks van 8 podcasts ism Passion 4 Work. Met meer dan 100.000 uren coaching op de teller, willen ze werkend Vlaanderen gelukkiger én veerkrachtiger maken. En daarvoor kunnen ze rekenen op een uitgebreid netwerk van coaches in Vlaanderen.

Share on facebook
Deel via Facebook
Share on twitter
Deel via Twitter
Share on linkedin
Deel via LinkedIn
Share on pocket
Opslaan in Pocket
Share on whatsapp
Deel via WhatsApp
Share on email
Verstuur per e-mail

Schrijf je in op de #ZigZagHR-nieuwsbrief

Gerelateerde artikels.

Employee Engagement

7 op 10 Belgen fier op hun job

Blue Monday komt eraan, maar gelukkig toont internationaal onderzoek van SD Worx aan dat Belgen, net als de Nederlanders overigens, hun job graag doen. 2 op de 3 Belgen voelen

Wellbeing in HR

Mentaal welzijn onder hoogspanning

In dit Spotlight-dossier gaan we op zoek naar hefbomen om enerzijds de instroom van langdurig zieken af te remmen en anderzijds tot een meer effectieve en duurzame re-integratie van langdurig

© 2022 Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door Kreatix. In opdracht van LICEU BVBA

#ZigZagHR