Muziek op de werkvloer

Het was de liefde voor muziek die onze twee gasten van deze podcast, Kaat Macours en Pieter Vandermeiren samenbracht. Kaat studeerde af als hoorniste aan het conservatorium te Brussel en nam oa de projectleiding van een professioneel symfonisch orkest op zich. Pieter is dirigent van enkele orkesten in België en Nederland, hij is actief als freelance muzikant, speelt bij tal van professionele orkesten en ensembles en hij is drijvende kracht achter het ensemble Crossbones Trombones. Zij waren reeds te gast in Japan, Zuid-Korea, Griekenland, Estland en ook in België verzorgden ze al liveoptredens tijdens Pukkelpop en het Klarafestival.

Samen zijn Kaat en Pieter het drijvende duo achter De Muzieksommelier, een verfrissend concept dat ze in 2017 uitgewerkt hebben. Beleven, verbinden en proeven. Dat zijn de drie pijlers van hun bedrijf. Rasechte muzikanten en tegelijkertijd gepassioneerde ondernemers.

Een podcast over muziek deze keer. Wat dat in godsnaam met HR te maken heeft, ontdek je in deze aflevering van Brainpickings!

Veel kijk- en luisterplezier.

>> Meer info op https://www.demuzieksommelier.be/

Bekijk of beluister onze podcasts op

Ook interessant

BEKIJK OF BELUISTER MEER