Move To Happiness-platform breidt uit met Family-pijler

Move To Happiness breidt haar ESG/welzijnsplatform uit met een Family-pijler. Het Health techbedrijf speelt daarmee in op de groeiende vraag bij bedrijven naar een volwaardig ESG-beleid, waarbij ook aandacht is voor de sociale pijler. Move To Happiness is een platform vol gezondheidstips dat bedrijven kunnen personaliseren voor hun medewerkers. Dat de nieuwe ‘Family’-pijler een succes is, blijkt uit de activatie op het platform. Die steeg ruim 9% sinds de start ervan begin juni.

Move To Happiness vormt zich stilaan om van een ‘wellbeing gathering’ naar een ‘ESG gathering’. Bedrijven voelen steeds vaker de noodzaak om een duurzame ESG-strategie uit te bouwen. Maar waar dat op vlak van duurzaamheid vaak al goed loopt, is dat voor het sociale luik nog minder evident. Move To Happiness speelt daar op in met hun platform vol tips rond sociaal, mentaal en fysiek welzijn, en nu ook het gezinsleven.

Leven naast het werk

“In de nieuwe pijler focussen we ons op het leven naast je werk”, aldus Kenneth van Daele, co-founder van Move To Happiness. “Als je dagelijks het gevecht moet aangaan met oververmoeide kinderen die niet goed slapen, kan dat enorm wegen op jou, je gezinsleven en je werkprestaties. We geven daarom tips over hoe je je kan voorbereiden op het ouderschap, maar evengoed hoe je je kleuter beter doet slapen. Ook voor deze onderwerpen hebben we samengewerkt met een expert. Namelijk Nathalie Schittekatte, een gecertificeerde baby- en kinderslaapcoach.”

Sterke start

De nieuwe family-pijler werd alvast goed onthaald door de huidige klanten van Move To Happiness waar ze een verhoging van de user activiteit zagen van 9%. Onder de klanten van het health techbedrijf bevinden zich momenteel bedrijven als Borealis, Care Talents en Accenture.

In totaal telt het Move to Happiness-platform nu zes pijlers. Naast het family-gedeelte, vind je ook de pijlers Work-Life, Energy, Recharge en Sport terug, die elk inzetten op een bepaald gezondheidsaspect. De best scorende programma’s zijn momenteel ‘De Kracht van slapen’ van experte Dr. Inge Declerq, ‘How to change your habits’ van sportpsychologe Ellen Schouppe, en ‘Lekker lang leven’ van Michaël Sels, hoofddiëtist bij het UZA

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER