It’s a great time to freelance in HR – Part I

Het inschakelen van freelancers is één van de strategieën die organisaties kunnen inzetten om de flexibiliteit van hun workforce te managen en wendbaar te zijn. Werken met freelancers is al lang geen uitzondering meer, ook niet in HR. Freelancers zijn daarmee onmiskenbaar een talentenpool die niet enkel belangrijk is om schommelingen in werkvolume op te vangen, maar die ook aangetrokken wordt voor hun specifieke expertise, zowel in de periferie als in de kern van organisaties. Freelancing is on the rise.

In deze podcastreeks ism HR Talents zoomen we in op vijf cases die de toegevoegde waarde van samenwerken met freelancers concreet maken. Wat zijn de voor- en nadelen vanuit het perspectief van het bedrijf én vanuit het perspectief van de freelancer? Het start natuurlijk allemaal met het vinden van een match tussen de klant en de freelancer en daarin spelen arbeidsmarkt specialisten zoals HR Talents, een belangrijke rol.

In deze eerste aflevering gaat Lesley Arens in gesprek met Ingrid Dierickx, HR Director J&J en met Rudi Das die daar momenteel als HR freelancer aan de slag is. En ook Ellen Van Den Bergh, matchmaker bij HR talents schuift mee aan.

Veel kijk- en luisterplezier!

Bekijk of beluister onze podcasts op

Ook interessant

BEKIJK OF BELUISTER MEER