Honger naar leren & leren over bedrijfsgrenzen heen #167

Een podcast over leren en ontwikkelen, over het strategisch belang daarvan, en waarom het loont om daarbij over het muurtje te kijken. Lesley kruipt daarvoor in het hoofd van twee bijzonder boeiende dames: Vanessa Bolsens, managing Partner bij Fenix Consulting en Ellen Neirynck, talent manager bij Accent Jobs.

Vanessa is een HR professional pur sang. Ze heeft haar HR strepen onder andere verdiend bij VF corporation als HR director Jeanswear EMEA en bij British American Tobacco. Bij Fenix consulting helpt ze bedrijven in hun employer journey als partner in inclusief Talent Management, Talent Assessment en Development Centers, Leadership Development, Blended Learning en Coaching. Ellen heeft een achtergrond als logopediste en stottertherapeut voor kinderen en zij ziet daar onwaarschijnlijk veel parallellen in met talent management. Ondertussen is ze 6 jaar aan de slag bij Accent Jobs waar ze doorgroeide naar de rol die ze vandaag opneemt: als talent manager staat ze in voor de ontwikkeling van alle medewerkers bij Accent Jobs.

Twee learnatics, die gulzig in het leven staan als het gaat over verwerven van nieuwe inzichten en kennis. Hoe kan je als bedrijf leren faciliteren? Waarom is het zo belangrijk om nieuwsgierigheid bij medewerkers te stimuleren én waarom loont het om over het muurtje te kijken en samen met professionals uit andere bedrijven te leren?

Veel kijk- en luisterplezier

Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Opslaan in Pocket
Deel via WhatsApp
Verstuur per e-mail

Schrijf je in op de #ZigZagHR-nieuwsbrief

Waarom abonneren

  • Verdiep jouw HR-kennis & verbreed jouw blik op de wereld
  • Iedere maand een HR thema in de kijker
  • Online toegang tot het HR archief
Aanrader

© 2022 Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door Kreatix. In opdracht van LICEU BVBA

#ZigZagHR