Het verhaal achter de happy coaches

Donderdag 11 mei 2023 reikte #ZigZagHR op Unmask Your Talent de allereerste #ZigZagHR ZOHRO Awards uit, waaronder die voor Corporate Wellbeing. En het was GTT die uiteindelijk de jury het meest kon overtuigen en het haalde voor Euroclear, Montea en Donaldson. GTT is een Amerikaanse telecomprovider met meer dan 2000 medewerkers wereldwijd. Voor wat betreft het filiaal in België wordt het welzijn van medewerkers er sinds 2018 gewaarborgd door een team van 5 Happy Coaches.

Het bedrijf werd de afgelopen 10 jaar 3 keer overgenomen met een strategische carve-out en onderging in 2020 een chapter 11. Gedurende deze turbulente periode zorgden de Happy Coaches voor verbondenheid, fysiek en mentaal welzijn, ingekapseld in de bedrijfsdoelstellingen en ESG initiatieven én met Customer Experience als leitmotiv.

Het concept van Happy Coaches wordt ondertussen uitgedragen binnen GTT Worldwide op vraag van het HR global team, want de resultaten zijn indrukwekkend. Ook wellbeing experte Ann De Bisschop sluit mee aan, namens The Circle of Wellbeing, de trotse Award Partner.

Veel kijk- en luisterplezier!

[Voor de learnatics onder onze luisteraars en kijkers: Chapter 11 van de Amerikaanse faillissementswetgeving stelt ondernemingen die met financiële moeilijkheden kampen in staat om normaal te blijven functioneren en ondertussen een akkoord te proberen bereiken met hun schuldeisers.]

Bekijk of beluister onze podcasts op

Ook interessant

BEKIJK OF BELUISTER MEER