Growth Inc. groeit snel en blijft op zoek naar talent

Versterkt door vier nieuwe medewerkers blijft het strategisch communicatie- en public affairsbureau Growth Inc. groeien. Vier nieuwe krachten startten de afgelopen maanden bij Growth Inc. Julie Willaert vervoegde het team als Senior Consultant en Amadeo Vanhaverbeke, Maxine Willemsen en Stefan Zagers als Associates. Door de combinatie van een sterk groeiend klantenbestand en de toenemende complexiteit van dossiers blijft Growth Inc. ook de volgende maanden op zoek naar sterk communicatie- en public affairs talent.

De vier nieuwe talenten hebben een ruime en uiteenlopende kennis en achtergrond. Dankzij hun persoonlijke ervaringen hebben ze ook allen een heel brede blik op de maatschappij.

“Bij Growth Inc. ben ik vastbesloten om mij in te zetten voor de groei van onze klanten en om hun verhaal te laten schitteren. Ik kijk ernaar uit om samen met het getalenteerde Growth Inc-team nieuwe hoofdstukken te schrijven”, aldus Julie Willaert.

Met Frans en Nederlands als moedertaal en 15 jaar corporate communicatie op de teller, kan ze heel wat troeven voorleggen. Zij werkte onder andere als communicatieconsultant in Brussel en Antwerpen en was woordvoerster voor Jetair voor ze met haar gezin naar Congo en Abu Dhabi trok.

“’Alles wat ik weet, is dat ik niets weet’, zei Socrates. Gelukkig is het wel mogelijk om bij te leren. Daarom koos ik voor Growth Inc. Het is the place to be om kennis en waardevolle ervaring op te doen. En ondertussen deel ik alles wat ik wel weet”, knipoogt Amadeo Vanhaverbeke, die start als Associate. Hij behaalde een Master in Vergelijkende en Internationale Politiek aan de universiteit van Leuven. Hij liep ook verschillende stages bij de Vlaamse overheid.

Ook Maxine Willemsen start als Associate bij Growth Inc. Ze studeerde net af aan de Universiteit Antwerpen als Master in de Geschiedenis. Sinds 2022 is ze voorzitster van de gemeenteraad in Mechelen. Ze was ook politiek adviseur voor Punt. vzw, het Antwerpse advies- en informatiecentrum voor seksueel grensoverschrijdend gedrag. Maxine: “Mijn motto is: alles wat je doet, moet je goed doen. Het leek mij dan ook evident om bij Growth Inc. te komen werken. Het is zonder twijfel de juiste plaats om mijn horizon te verleggen en het beste van mijzelf te geven om onze klanten professioneel bij te staan.”

Stefan Zagers doet als Associate zijn stage bij Growth Inc. “Tijd en ervaring zijn het meest waardevolle dat wij bezitten, zeker als student. Bij Growth Inc. krijg ik de kans om tijdens mijn stage doelgericht zo veel mogelijk ervaring op te doen over wat mij het meest interesseert, Public Affairs en Public Relations.” Stefan behaalde zijn Master in Politieke Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen en start dit academiejaar zijn master-na-masteropleiding European Integration aan de Vrije Universiteit Brussel.

Sinds de oprichting van Growth Inc. in 2016 kent het bureau een gestage en sterke groei. “Dankzij een duidelijke en volgehouden strategie kunnen we onze klantenbasis steeds verder uitbreiden en nieuw talent aantrekken. Met Julie, Maxine, Amadeo en Stefan hebben we dan ook echte toppers te pakken die we met veel plezier in ons team opnemen”, zegt managing partner Bram Swaerts. Growth Inc blijft ondertussen nog op zoek naar talent op elk niveau: zowel Associates, Consultants als Senior Consultants zijn welkom

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER