Loading Events

« All Events

  • Dit event is afgelopen.

“What’s NXT?” inspiratieavond

13 mei @ 17:30 - 21:00

Free – €50
ZIGZAGHR NXT 0028 min scaled 1

“What’s NXT?” inspiratieavond

Afas Clubhuis

13 mei 2024

17u30 - 21u00

“What’s NXT?” inspiratieavond PART II

Welkom bij ‘What’s #NXT?’ PART II – een buitengewone avond vol inspiratie, inzichten en netwerkmogelijkheden voor jonge professionals in HR!

#ZigZagHR brengt jonge, ambitieuze professionals uit de HR-wereld samen om hen te informeren, te inspireren en te verbinden. In november organiseerden we onze eerste editie van “What’s NXT” en dat was een gigantisch succes. Dat willen we dus nog eens overdoen!

In PART II brengen we jullie samen om het te hebben over ‘leiderschap’. We gaan dieper in op de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor effectief leiderschap, hoe je een échte leider kunt worden (onafhankelijk van je titel of positie), de do’s en don’ts en de juiste mindset en attitude(s). 

En het allerbelangrijkste: je krijgt de gelegenheid om je netwerk uit te breiden en heel wat nieuwe jonge professionals te leren kennen. Afgaande op het succes van de eerste “What’s #NXT?” avond wordt het heel leuk – beloofd!

Programma:

17u30 – 18u00: welkom en netwerkmoment
18u00 – 19u45: sprekers en Q&A

  • Gitte Dockx, L&D expert bij Kuehne + Nagel en auteur van ‘wat ze je op het werk niet vertellen’. Gitte leert je alles omtrent de 7 kwaliteiten van leiderschap, welke leiderschapsstijl je best in welke situatie toepast en welke impact EQ heeft op je team.
  • Anja Van den Broeck, professor aan de KU Leuven. Zij zal het o.a. hebben over haar onderzoek naar ‘de ideale leider’, die vooral beschikbaar, taak- en mensgericht is (lees hier al een voorproefje).
  • Philippe Poupeleer, Director bij EASI. Zij werden dit jaar opnieuw een Great Place to Work en vertellen ons alles over hun unieke leiderschap-aanpak. Zo kan iedereen er aandeelhouder worden én hebben ze een cultuur van radical candor (lees hier meer).
  •  

19u45 – 20u30: afsluitend netwerkmoment

Ben je al lid? Als lid van #ZigZagHR NXT kom je gratis naar dit event. 

Ben je nog geen lid? Word binnen de week na dit inspiratiemoment lid van de #ZigZagHR NXT community, en we brengen de kosten van je ticket in mindering op je abonnementsprijs.

Voorwaarden voor deelname: je bent actief in HR (als werknemer, zelfstandige of fulltime student) en jonger dan 32 jaar.

Locatie

Afas Clubhuis

Prins Boudewijnlaan 7A - 2550 Kontich

Inschrijven

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Details

Date:
13 mei
Time:
17:30 - 21:00
Cost:
Free – €50
Event Category: