Loading Events

« All Events

  • Dit event is afgelopen.

The Grand Tour Leadership Program

15 mei - 17 mei

Fotolia 61648702 XL scaled

The Grand Tour Leadership Program

Novotel BRUSSELS CITY CENTRE

15 - 17 mei 2024

09u00 - 18u00

Ontdek de Toekomst van Leiderschap
met the Grand Tour Leadership Program!


Word de Inspirerende Leider die Jouw Team Nodig Heeft!

Stel je voor dat je als HR-professional toegang hebt tot het advies en de expertise van de beste geesten op het gebied van leiderschap. Welkom bij de Grand Tour Leadership Opleiding – een uniek programma dat vier Thought Leaders van vier toonaangevende business schools in Europa samenbrengt.

Waarom the Grand Tour Leadership Program?

Als bedrijven en organisaties streven naar operationele efficiëntie in een competitieve markt, staan teams steeds meer onder druk. Het is cruciaal voor managers om te kunnen leiden onder druk en hoog presterende teams te managen. Het Grand Tour programma is ontwikkeld om deze uitdagingen aan te gaan.

Waarom kiezen voor The Grand Tour Leadership Progam?

  • Topexperts uit Europa: Leer van vooraanstaande autoriteiten op het gebied van leiderschap, die hun kennis baseren op uitgebreid onderzoek.
  • Praktijkgericht: Leer praktische vaardigheden en inzichten die je direct in de praktijk kunt brengen via interactieve sessies, groepsdiscussies, casestudies en rollenspellen.
  • Flexibel inschrijven: Je kan inschrijven voor één dag of voor het volledige drie dagen durende programma, afhankelijk van jouw behoeften en planning.

Programmaoverzicht

Woensdag 15 mei
Advanced Negotiation Techniques  – Prof. Cullen, Saïd at Oxford University
Leer geavanceerde onderhandelingstechnieken met Tim Cullen. Versterk je zelfbewustzijn, verbeter je overtuigingskracht en leer innovatieve strategieën voor succesvolle onderhandelingen. Verhoog je resultaten, zelfvertrouwen en communicatievaardigheden.

Donderdag 16 mei: 
Leading a High-Performance Team
Prof. Randall Peterson, London Business School
Leer van professor Randall Peterson hoe je hoogpresterende teams creëert en ondersteunt in complexe omgevingen. Ontwikkel inzicht in teamdynamiek, conflictbeheer en effectieve besluitvorming. Bereik Return on Inclusion in diverse teams.

The Critical Role of Conflict Resolution in TeamsProf. Randall Peterson, London Business School
Ontdek de positieve effecten van conflictresolutie en leer effectief omgaan met individuele verschillen en persoonlijkheden in teams. Begrijp hoe conflict de drijvende kracht is achter verandering en groei.

Vrijdag 17 mei:
Leading Under Pressure
  –Prof. Derek Deasy, INSEAD 
Leiderschap in uitdagende omgevingen vereist verbondenheid met beperkingen en mogelijkheden. Verken duurzaam leiderschap dat groei op professioneel en persoonlijk niveau bevordert.

Developing and Adapting Your Leadership Style – Dr. Locke, London School of Economics
Leer het verschil tussen leiderschap en management, ontdek Leadership adaptability en pas verschillende leiderschapsstijlen toe in diverse scenario’s. Ontwikkel jouw leiderschapsstijl en word een effectievere leider.

Sprekers

tim cullen scaled

Prof. Tim Cullen

SAÏD BUSINESS SCHOOL OXFORD UNIVERSITY
Prof. Tim Cullen MBE, Associate Fellow aan de Saïd Business School, University of Oxford, brengt zijn uitgebreide ervaring naar de Grand Tour. Als voormalig directeur van het Oxford Programme on Negotiation en hoofd van het adviesbureau TCA Ltd, richt Tim zich op internationale, interculturele onderhandelingen. Zijn indrukwekkende loopbaan omvatte functies bij de Wereldbank, de Small Countries Financial Management Centre en vrijwilligerswerk voor diverse organisaties.
Peterson scaled

Prof. Randall Peterson

LONDON BUSINESS SCHOOL
Prof. Randall S Peterson, Academic Director of the Leadership Institute en Professor in Organisatiegedrag aan de London Business School, is een expert op het gebied van leiderschap en teamdynamiek. Zijn onderzoek omvat onderwerpen als leidinggeven aan diverse teams, CEO-persoonlijkheidseffecten, en conflicthantering in teams. Randall heeft wereldwijd lesgegeven en geadviseerd voor toonaangevende bedrijven, waaronder IBM, Nestlé en Deutsche Bank.
CC LOCKE 62 scaled

Prof. Connson Locke

LONDON SCHOOL OF ECONOMICS
Prof. Connson Locke, sinds 2008 docent in Management bij de Employment Relations and Organisational Behaviour Group, versterkt onze Grand Tour met haar uitzonderlijke ervaring. Naast haar directeurschappen bij twee executive education-programma's aan de LSE, heeft ze uitgebreide ervaring als educator, manager en consultant in de VS en Azië. Haar onderzoek richt zich op de relatie tussen managers en medewerkers, met een focus op leiderschap, communicatie, en macht.
deasy

Prof. Derek Deasy

INSEAD
Prof. Tim Cullen MBE, Associate Fellow aan de Saïd Business School, University of Oxford, brengt zijn uitgebreide ervaring naar de Grand Tour. Als voormalig directeur van het Oxford Programme on Negotiation en hoofd van het adviesbureau TCA Ltd, richt Tim zich op internationale, interculturele onderhandelingen. Zijn indrukwekkende loopbaan omvatte functies bij de Wereldbank, de Small Countries Financial Management Centre en vrijwilligerswerk voor diverse organisaties.

Locatie

Novotel BRUSSELS CITY CENTRE

Zwarte Lieve Vrouwestraat 32, 1000 Brussel

Prijzen en inschrijven via onze partner Global

Partner

Deze opleiding is in samenwerking met

logo global

Details

Start:
15 mei
End:
17 mei
Event Category: