Employee Experience: veel focus, weinig impact?

Employee Experience. In nagenoeg alle organisaties staat het op de agenda. Maar hoe zit het met de maturiteit inzake EX? Op welke EX initiatieven wordt vooral ingezet en leveren die initiatieven ook de beoogde impact op?

In een driedelige podcastreeks gaan we in gesprek met Katarina Coppé, Employee Experience Experte bij Welliba. Welliba is een afkorting voor well & in balance. En ze verrichten daar baanbrekend werk met een aanpak die gedragswetenschap combineert met mensgerichte technologie, zodat HR aan werknemers de verantwoordelijkheid kan geven over hun eigen Employee Experience. Met hun onderzoek hebben ze bij Welliba de wezenlijke drijfveren achter de EX van werknemers blootgelegd, en de specifieke contextuele boosters en belemmeringen in kaart gebracht die deze ervaringen van buitenaf beïnvloeden. En dat resulteert in een holistische benadering van Employee Experience.

In de eerste aflevering gingen we na hoe HR professionals zelf hun EX ervaren en deze keer brengen we in kaart hoe het gesteld is met EX in B en Nederland. Het staat dan wel al op de agenda in heel wat organisaties, maar de impact blijkt onduidelijk?

Veel kijk- en luisterplezier

Je kan de survey hier nog invullen

Bekijk of beluister onze podcasts op

Ook interessant

BEKIJK OF BELUISTER MEER