Employee experience in de praktijk bij Accenture

Employee Experience. In nagenoeg alle organisaties staat het op de agenda. Maar hoe zit het met de maturiteit inzake EX? Op welke EX initiatieven wordt vooral ingezet en leveren die initiatieven ook de beoogde impact op?

In een driedelige podcastreeks gaan we in gesprek met Katarina Coppé, Employee Experience Experte bij Welliba. Welliba is een afkorting voor well & in balance. En ze verrichten daar baanbrekend werk met een aanpak die gedragswetenschap combineert met mensgerichte technologie, zodat HR aan werknemers de verantwoordelijkheid kan geven over hun eigen Employee Experience. Met hun onderzoek hebben ze bij Welliba de wezenlijke drijfveren achter de EX van werknemers blootgelegd, en de specifieke contextuele boosters en belemmeringen in kaart gebracht die deze ervaringen van buitenaf beïnvloeden. En dat resulteert in een holistische benadering van Employee Experience.

In de eerste twee afleveringen hebben we de evolutie inzake EX in kaart gebracht, vastgesteld dat EX in de meeste organisatie op de agenda staat, maar de impact ervan doorgaans beperkt blijft. Nochtans, het kan anders. En daarom sluiten we deze 3-delige podcastreeks af met een praktijkcase. Daarvoor schuift Anne Selis Talent Strategy Lead bij Accenture mee aan. Ze vertelt hoe een innovatieve EX aanpak ingezet kan worden.

Veel kijk- en luisterplezier!

Bekijk of beluister onze podcasts op

Ook interessant

BEKIJK OF BELUISTER MEER