Employee Engagement Talks: The Digital Workplace #181

Voor de derde keer op rij worden de Employee Engagement Awards georganiseerd door Herculean Alliance. Met deze Awards worden organisaties bekroond die extra inzetten op het engagement van hun medewerkers.

De Awards zelf gaan door op 18 oktober dit jaar, maar bedrijven die willen deelnemen, kunnen nu al aan hun case werken. Samen met een team van coaches die hen daarin ondersteunen en helemaal klaarstomen om hun pitch te gaan doen bij de jury voor het oog van de camera van Kanaal Z. Er zijn zelfs 2 jury’s. Een jury van experten uit de business, HR en marketing wereld olv Conny Vandendriessche. En de NextGen jury met aanstormend talent, voorgezeten door Katrien Roziers.

De 2 eerste edities gingen door in volle coronatijden, dit jaar de eerste normale editie. In een podcast reeks van drie afleveringen ga ik in gesprek met Inge Van Belle, Founding Partner van Herculean Alliance en organisator van de Employee Engagement Awards en met een aantal coaches en partners.

In deze episode kruipt Lesley in het hoofd van één van die partners, Jo Geeraerts, Jo is Business Director Workplace and Platform Services bij Ordina en hun baseline is ‘ahead of change’. Dat kan tellen. Ordina installeert, configureert en beheert de digitale werkplek. Niet onbelangrijk nu telewerk en hybride werk meer en meer de norm worden. Een podcast dus over the engaged digital workplace en waarom meten echt wel weten is.

TIP: Wil jij ook deelnemen aan de Employee Engagement Awards?
>> Hier vind je meer info
>> Of neem vrijblijvend contact op met Inge Van Belle

EEA tijdlijn 2022
ZigZagHR 1
Lees verder

Bekijk of beluister onze podcasts op

Ook interessant

BEKIJK OF BELUISTER MEER