Effectis en Beanmachine bundelen krachten

De Belgische HR-dienstverlener Effectis, met kantoren in Gent, Kortrijk en Temse, kondigt met trots een strategische samenwerking aan met Beanmachine. Deze samenwerking breidt niet alleen het dienstenaanbod van Effectis uit, maar versterkt ook hun aanwezigheid in de Antwerpse, Brusselse en Vlaamse markten. Voor Beanmachine betekent het partnerschap een versterkte focus op groei en het benutten van ondernemerschap en HR-expertise, mede dankzij de betrokkenheid van Green Park Investment Partners die ook bij Effectis actief is als investeerder.

Versterking van HR-diensten

De samenwerking tussen Effectis en Beanmachine zal het dienstenaanbod van beide bedrijven aanzienlijk versterken. Olivia Coudenys, gedelegeerd bestuurder van Effectis, legt uit: “Bij Effectis kijken we voortdurend hoe we onze klant, de Vlaamse kmo, nog beter kunnen servicen binnen het brede domein van HR. De vraag naar begeleiding en advies rond leiderschap als ondernemers en binnen teams stijgt al enkele jaren. Beanmachine is een echte referentie binnen dat topic, deelt dezelfde waarden als Effectis én zat bij onze kennismaking op een kantelpunt in verdere professionalisering. Een gelukkig toeval dus en een perfecte match qua ambitie en cultuur bleek later.”

“Na 8 jaar van bouwen en groeien, voelden we bij Beanmachine dat de tijd rijp was om op zoek te gaan naar een partner die ons kan ondersteunen in het verder realiseren van onze missie: ‘To build adaptive organizations where people and business thrive. Together.’ en die perfecte partner vonden we in Effectis. Dit nieuwe ecosysteem biedt niet enkel financiële ruggesteun om te groeien, maar vooral echt ondernemers-DNA en tonnen HR-expertise. Ingrediënten waarop we bij Beanmachine graag verder bouwen.”, aldus Bruno Vanneste.

Een toekomst vol mogelijkheden

In dit nieuwe hoofdstuk kijken Effectis en Beanmachine met enthousiasme naar de toekomst, vastbesloten om via deze samenwerking een versterkte impact te maken in de wereld van consultancy en HR.

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER