‘Breaking News’: b-boy Mighty Jimm wordt gezicht van Tempo-Team

Niets zo ‘breaking’ als dit nieuwtje: Mighty Jimm mag voortaan rekenen op de steun van Tempo-Team als sponsor. De Antwerpse breakdancer maakt deze zomer deel uit van Team Belgium op de Olympische Spelen in Parijs. Mighty Jimm (25) – geboren als Dimitrios Grigoriu – staat bekend om zijn unieke stijl, zijn spectaculaire flexibele moves en ongeëvenaarde energie.

“Noem hem gerust de verpersoonlijking van het woord Tempo in Tempo-Team”, zegt Saar Meylemans, Marketing Product Owner bij Tempo-Team. “Flexibel, inventief en steeds hongerig om het beste van zichzelf te geven: zo is Mighty Jimm en zo zijn wij ook als organisatie. Daarnaast past deze samenwerking perfect binnen onze FLEX of FIX-campagne waarmee we mensen zelf laten kiezen wat bij hen past.

“FLEX voor iedereen die nog wil proeven van verschillende job ervaringen en FIX voor iedereen die klaar is om zijn tanden te zetten in vast werk. Werkplezier verzekerd!”

Mighty Jimm heeft de afgelopen maanden en jaren al wat indruk gemaakt op zowel nationale als internationale podia. Zo tekende hij samen met de wereldtop eind vorig jaar present voor de Red Bull BC One World Final. Dat is het meest prestigieuze breakdance-evenement van het jaar. De Antwerpenaar wist zich bij de laatste zestien dansers te scharen en schreef zo als eerste Belgische b-boy geschiedenis. Breakdance staat ook voor de eerste keer op het programma van de Olympische Spelen. Zo maakt Mighty Jimm deze zomer naar alle waarschijnlijkheid deel uit van Team Belgium in Parijs.

Tempo Team Mighty Jimm horizontaal min

Talent ondersteunen

Jong en bijzonder talentvol, dus. De geknipte persoon om het merk Tempo-Team mee uit te dragen. HR-dienstverlener Tempo-Team staat erom bekend om talentvolle individuen te ondersteunen en nieuwe mogelijkheden te creëren voor professionele groei en ontwikkeling.

Door Mighty Jimm als ambassadeur in te lijven, engageert Tempo-Team zich om jonge talenten een podium te bieden om zo hun vaardigheden te laten zien. Deze samenwerking zal Mighty Jimm in staat stellen om deel te nemen aan belangrijke internationale breakdance competities, workshops en evenementen.

Vreugdedansje

Mighty Jimm is alvast enorm enthousiast over deze nieuwe samenwerking en kijkt uit naar de mogelijkheden die dit met zich meebrengt. Het vreugdedansje mag u er gerust zelf bij bedenken. “Ik ben ontzettend trots om mee het gezicht te zijn van Tempo-Team”, zegt Mighty Jimm. “Dankzij hun steun kan ik me verder ontwikkelen als breaker en mijn passie delen met een groter publiek. Ik kan niet wachten op wat de toekomst in petto heeft!”

Ook Tempo-Team is blij met deze samenwerking: “Met Mighty Jimm aan boord van ons team kunnen we jonge mensen inspireren en laten zien dat er uiteenlopende mogelijkheden zijn voor professioneel succes,” zegt Saar Meylemans. “Met zijn flexibele moves is hij het perfecte uithangbord van onze FLEX of FIX-campagne. Hiermee laten we mensen werken op hun tempo, met een work-life balans op hun maat. Met Tempo-Team FLEX kunnen ze hun skills upgraden via verschillende interimjobs, terwijl ze met FIX meteen kiezen voor werkzekerheid met een vast contract.” ​

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER