Surpassing Sastrugi, sharpen your self leadership at -25°C.

Maandag 24 juni organiseer ik onder de noemer ‘Connect & Learn’ voor de 3de keer een exclusief event ten voordele van Cliniclowns  België. Op deze events daag ik HR professionals, managers, leidinggevenden en zaakvoerders uit om te leren van totaal andere sectoren. In 2017 en 2018 waren we te gast in sterrenrestaurants Pure C en The Jane en keken we over het muurtje bij topgastronomie. In 2019 gaan we in de leer bij Sven Nys en zijn coach Paul van den Bosch en bij Julie Brown met als centrale topic (out)performance: hoe hoog leg je de lat voor jezelf en voor je team?

In de voormiddag is er een exclusieve duo keynote met Sven Nys en Paul Van den Bosch. In de namiddag gaan de liefhebbers 2,5 uur fietsen met Sven en Paul. Wie daar liever voor past, brengt de namiddag door in het gezelschap van Julie Brown, de sterke vrouw naast Dixie Dansercoer.

Haar keynote ‘Surpassing Sastrugi’ is geïnspireerd op haar ervaringen sedert haar eerste poolexpeditie naar Antarctica in 2000. Het wordt een persoonlijk verhaal, over jezelf overstijgen, zelfleiderschap, het omgaan met barrières en tegenkanting met learnings die je zowel in je professioneel als in je persoonlijk leven kan toepassen.

Sastrugi zijn scherpe onregelmatige groeven gevormd op een sneeuwoppervlak door winderosie. Je kan sastrugi vergelijken met zandduinen of bevroren golven op water. Sastrugi komen onder andere voor op Antarctica waar Julie Brown en haar echtgenoot Dixie Dansercoer expedities organiseren en die sastrugi maken het heel moeilijk om je te verplaatsen en staan in Julie haar talk symbool voor weerstand en barrières. Julie heeft in haar 20 jaar ervaring in expedities een skills set gedefinieerd die nodig zijn om te overleven op het ijs, maar die evenzeer van toepassing zijn in je professioneel én persoonlijk leven. Dat is de insteek van haar talk…

Volledige programma:

  • 10u00: welkom
  • 10u30: kick-off door Lesley
  • 11:00: keynote Sven Nys en Paul Van den Bosch + Q&A
  • 13u00-14u00: lunch in Brasserie Vélo
  • 14u00-16u30: fietsen met Sven en Paul inclusief volgwagen of ‘Surpassing sastrugi’: walk & talk Julie Brown
  • 16u30: gelegenheid om op te frissen (voor de fietsers)
  • 17u00: wrap-up

Wie mee gaat fietsen brengt zijn/haar eigen koersfiets mee, er zijn douches voorzien

Inschrijven kan via deze link (slechts 60 plaatsen beschikbaar!)

Schrijf nu in Sven Paul Julie

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER