#ZigZagHR start community voor de jonge HR professional

Een nieuwe mijlpaal voor #ZigZagHR! Vanaf september bouwen we binnen onze vertrouwde #ZigZagHR community een sub community voor de jonge HR professional. HR studenten, HR starters en young professionals zijn welkom binnen dit netwerk. We bieden hen handvaten, kennisuitwisseling, … een kick-start van hun HR carrière dus.

Een community voor & door jonge professionals

Omdat we bij #ZigZagHR overtuigd zijn dat je een community voor jonge HR professionals alleen maar kan vormgeven door de doelgroep nauw te betrekken, gingen we op zoek naar een nieuwe collega.

We zijn heel trots dat Dagmar Van Gucht haar schouders mee onder dit verhaal zal zetten.

Na 4 jaar HR ervaring opgedaan te hebben bij Showpad, zal Dagmar in september starten met de community concreet vorm te geven. Samen met de community zal er een jaarkalender opgesteld worden vol activiteiten, uiteraard met de steun van Lesley en Sven.

Dagmar is alvast enthousiast:

Vandaag stap ik met veel goesting en energie aan boord van #ZigZagHR!
Lesley & Sven hebben de voorbije jaren een indrukwekkende HR community opgebouwd en ik ben vereerd dat ik samen met hen deze groei mag voortzetten.
Hun passie voor HR, diepgaande expertise en creatieve ondernemers-energie geven mij een boost om hier iets héél moois van te maken.

Wat Dagmar concreet zal doen?

Wel, vandaag de dag barst het van jong HR-talent, klaar om de wereld te veroveren! Dagmar gaat hen samenbrengen, inspireren en helpen groeien, zodat ze hun volledige potentieel kunnen ontwikkelen. Deze nieuwe #ZigZagHR Community wordt dé hub voor alle opkomende HR-talenten!

>> Dus, ben jij een student, starter, of young professional in HR?
>> Volg dan #ZigZagHR en kom binnenkort meer te weten

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER