TVH betaalt opleiding digital business analyst voor werknemers

Twintig medewerkers van TVH volgen sinds 26 september de opleiding Digital Business Analyst. Daarvoor werkt het bedrijf samen met de Vives Business School in Brugge. Dit postgraduaat met focus op digitale transformatie en exclusief voor medewerkers van TVH wordt aangeboden door hun werkgever. Wat deze officieel erkende opleiding bijzonder maakt, is dat TVH – in nauwe samenwerking met Vives – zelf mee de inhoud heeft bepaald.

Het Waregemse bedrijf heeft nood aan digitale profielen. Joeri De Waele, Chief Customer Experience Officer: “Maar liefst 80% van onze klanten bestellen onze onderdelen online. Voor TVH is het dan ook heel belangrijk om onze digitale customer experience te blijven optimaliseren. Hiervoor zijn we op zoek naar geschikte profielen op de arbeidsmarkt. Ook intern zit heel wat talent, maar we moeten nog meer focussen op het digitale denken.

Daarom bieden we onze medewerkers de kans om zich om te scholen tot echte digitale experts. Na deze eenjarige opleiding, op maat van TVH, zullen zij mee de verdere digitalisatie in hun departement trekken. Dit zal zorgen voor een nog betere kruisbestuiving tussen de afdelingen.”

Nele Verschuere, Field Marketing Specialist bij TVH, is één van de twintig collega’s die aan de opleiding zal starten: “Als Marketeer voel ik dat digitale kennis cruciaal is in mijn functie. Dat TVH voluit kiest voor de digitale transformatie juich ik zeker toe.

Met deze opleiding zal ik een voortrekker zijn van het digitale luik in mijn team. Ik kijk er dan ook heel erg naar uit om het getuigschrift van dit postgraduaat te behalen en ben blij dat TVH mij deze kans geeft.”

Peter Geiregat, Chief People Officer beaamt dit: “We investeren graag in onze medewerkers om hen naar een hoger niveau te tillen. Nu schakelen we nog een versnelling hoger met de digitale transformatie. We zoeken natuurlijk ook externe profielen, want er staan 250 vacatures online, maar door in te zetten op bijscholing van onze eigen medewerkers houden we de ervaring in het bedrijf.

Ze blijven tijdens hun opleiding ook hun huidige job uitoefenen en combineren dat een volledig academiejaar met lessen op maandag. De helft van de lessen volgen de ingeschreven collega’s na de werkuren. Dat ze deze tijdsinvestering willen doen, is het bewijs dat ze echt gemotiveerd zijn.”

Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Opslaan in Pocket
Deel via WhatsApp
Verstuur per e-mail

Schrijf je in op de #ZigZagHR-nieuwsbrief

Waarom abonneren

  • Verdiep jouw HR-kennis & verbreed jouw blik op de wereld
  • Iedere maand een HR thema in de kijker
  • Online toegang tot het HR archief
Aanrader

© 2022 Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door Kreatix. In opdracht van LICEU BVBA

#ZigZagHR