The Perfect Match 4/7: Flexibel werken

Dé succesformule om een aantrekkelijke werkgever te zijn? SD Worx zocht het uit. Vanuit hun ervaring en research identificeerden ze 7 puzzelstukken. 7 concrete domeinen waarop je je als werkgever kan onderscheiden in een moeilijke arbeidsmarkt, en die je dus maar beter op de radar kan hebben. In een reeks van 7 afleveringen zoomen we in op hoe je elk puzzelstuk inhoudelijk vorm kan geven, en kan laten aansluiten bij je organisatie en medewerkers. Wie dat optimaal aanpakt, creëert een perfect match met zijn werknemers van vandaag én morgen.

In deze episode zoomen we in op het 4de puzzelstuk: flexibel werken.

Werken waar en wanneer je wilt? Dat vraagt om een aangepaste strategie en leiderschap, gebaseerd op vertrouwen & resultaten. Dat de organisatie van morgen flexibel is, hebben de meeste werkgevers al begrepen. Maar hoe begin je eraan? En hoe zorg je ervoor dat het ‘werkt’?

Voor een antwoord op deze vragen nodigden we Katleen Jacobs, Business Manager HR Advisory bij SD Worx Belgium en Isabelle Cornelis, Managing Legal Consultant SME bij SD Worx Belgium, uit

Veel kijk- en luisterplezier!

MEER INFO: https://go.sdworx.com/be-nl/the-perfect-match/flexibel-werken

Bekijk of beluister onze podcasts op

Ook interessant

BEKIJK OF BELUISTER MEER