Solliciteren tijdens unieke jobbeurs op festivalterrein Tomorrowland

Love Tomorrow kondigt de tweede editie aan van de Love Tomorrow Conference, een innovatief evenement dat deelnemers inspireert en betrekt bij duurzaamheid. In samenwerking met Tomorrowland, VITO en G-STIC vindt deze bijzondere conferentie plaats op 27 juli op de betoverende locatie van Provinciaal recreatiedomein De Schorre in Boom.

Nóg meer impact in 2023

De Love Tomorrow Conference keert dit jaar terug met een uitbreiding ten opzichte van vorig jaar. Met de helft van de Tomorrowland-site in gebruik, zullen vijf podia deelnemers onderdompelen in een wereld van duurzaamheid, innovatie en positieve verandering. In alle magie van Tomorrowland horen aanwezigen inspirerende sprekers, krijgen ze interactieve panelgesprekken voorgeschoteld en kunnen ze deelnemen aan een unieke jobbeurs. Top dj’s Joris Voorn en Ida Engberg sluiten de dag af met een knallend feest en maken zo het festivalsfeertje compleet.

The Architects of Tomorrow

Het programma omvat meerdere thema’s waar meer dan 30 experten en opinieleiders hun kennis en visies delen. Geschiedkundige Rutger Bregman, de Amerikaanse dokter Zach Bush, Emmy-genomineerde Jason Silva, kunstenaar en ontwerper Arne Quinze, mentale gezondheidsspecialiste Khaliya, regisseur Louie Schwartzberg, hoogleraar urbanisatie Alexander D’Hooghe, Oprichtster en CEO van Interstellar Lab Barbara Belvisi, futurist Thomas Ermacora, Neuroloog Steven Laureys en Fashiontech ontwerpster Jasna Rok zijn enkele van de sprekers die hun inzichten delen over o.a. het milieu, technologie, onze manier van leven en de economie.

“Als het tegenwoordig over de toekomst gaat, overheerst het pessimisme. Bovendien kampen we met een chronisch gebrek aan verbeeldingskracht over hoeveel beter de toekomst kan zijn. Wat we nodig hebben, zijn nog veel meer pioniers die durven dromen van een nieuwe, betere en duurzame toekomst voor ons allemaal.”

Rutger Bregman, auteur van De meeste mensen deugen

Walk the talk

Na een succesvolle, en uitverkochte, eerste editie breidt de conferentie verder uit. Naast alle interessante ‘talks’, worden deze inspirerende woorden omgezet in impactvolle acties.

Binnen het thema Fashion Renaissance wordt duurzaam geproduceerde kleding tentoongesteld en wordt het duidelijk dat stijl en ethiek hand in hand kunnen gaan.

Daarnaast is het reuzenrad aan de Freedom Stage omgebouwd tot een jobbeurs waarbij jongeren kunnen kennismaken met verschillende bedrijven, waaronder VRT, UZ Brussel, Loop Earplugs, Aquafin, etc. Van een uniek sollicitatiegesprek gesproken.

>> BELANGRIJK: VOORAF SOLLICITEREN VIA DE JOBSITE AUB

De Love Tomorrow Conference bundelt de magie van Tomorrowland met duurzaamheid en educatie. Voor jongeren – 26 jaar is deze conferentie €55,50. 26 en ouder betaalt €91,50,- om het unieke evenement bij te wonen. Dit jaar wordt een nog grotere opkomst verwacht dan vorig jaar. Reeds 80% van de tickets zijn de deur uit.

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER