Smals is vijftien jaar topwerkgever en werft opnieuw fors aan

Smals, de gemeenschappelijke ICT-organisatie van de Belgische overheden in de sociale zekerheid en de gezondheidszorg, krijgt voor de vijftiende keer op rij een certificatie als Top Employer. De erkenning gebeurt jaarlijks op basis van een uitgebreide benchmark over werkvoorwaarden en HR-beleid. Wereldwijd zijn er iets meer dan 2000 Top Employers erkend in 121 landen.

Het Top Employers Institute bevraagt elk jaar toonaangevende organisaties op het vlak van goede praktijken in HR – onder meer op het vlak van personeelsstrategie, werkomgeving, talentverwerving, opleiding, welzijn, diversiteit & inclusie. Smals scoort onder meer sterk op het vlak van waarden, opleiding en personeelsstrategie.

“Om onze overheden ‘shared services’ van hoge kwaliteit aan te bieden, rekenen we op de competenties en de motivatie van onze medewerkers. Door hun inzet, leervermogen en hun unieke domeinkennis blijft de vraag naar onze diensten groeien. We blijven daarom ook dit jaar interessante jobs bieden voor professionals die een positieve bijdrage willen leveren aan e-government en e-health.”

Frank Robben, CEO van Smals

In 2022 gingen liefst 198 nieuwe medewerkers aan de slag bij Smals. Daarmee groeide het totale aantal medewerkers naar 2092 eind vorig jaar. In 2023 zullen deze aantallen nog een stuk hoger liggen, met ruim 300 geplande aanwervingen.

Lees verder

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER