Securex trapt 2023 af als officiële partner van de Pro League

Securex gaat met de Pro League een samenwerking aan voor de komende drie jaar, waarbij het breed aanwezig is tijdens Belgische profvoetbalwedstrijden, zowel in de stadions zelf als tijdens de live uitzendingen en op sociale media van de Pro League en Eleven Sports. ​

Filip Baptist, CEO van Securex: “Het partnerschap met de Pro League laat Securex toe om onze naam en dienstenaanbod in de kijker te zetten bij een divers publiek dat het volledige land bestrijkt. En dat in een context van teamsport op hoog niveau, waar uitdagingen, werk- en spelvreugde elkaar vinden. Daarbij zien we veel parallellen met de bedrijfswereld. Als HR-dienstverlener geloven we immers dat – net als in het professionele voetbal – ook in bedrijven gezonde, competente, en geëngageerde medewerkers het verschil maken, met leiderschap als belangrijkste hefboom.”

Lorin Parys, CEO van de Pro League: “De Pro League en haar clubs dragen respect, teamspirit en passie hoog in het vaandel. Die waarden delen we met Securex, een gevestigde HR-dienstverlener in het Belgisch ondernemerslandschap. Omdat Securex en de Pro League geloven in de kracht van goed leiderschap, werkten we samen een sterk concept uit dat de trainers uit de Jupiler Pro League en Challenger Pro League beloont voor topprestaties. Of je nu een bedrijf leidt of een voetbalteam coacht: succes kan je enkel bereiken door het beste te halen uit elk individu in jouw ploeg. Op die diepgewortelde filosofie is de gloednieuwe Securex Manager of the Month gebaseerd.”

Exclusieve sponsor van ‘Manager of the Month’

Als officiële partner van de Pro League verbindt Securex haar naam aan de maandelijkse award, ‘Manager of the Month’, die het straffe werk van de coaches extra in de verf zet. Op basis van statistische gegevens van datapartner Stats Perform selecteren Securex, de Pro League en Eleven Sports elke maand drie genomineerden, waaruit het grote publiek de ‘Manager of the Month’ verkiest via een online stemming.

De eerste coach die deze eer te beurt viel, was Brian Riemer. De trainer van RSC Anderlecht knoopte in de maand februari aan met enkele goede resultaten en werd daarvoor beloond door de supporters.

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER