OutSystems leidt ontwikkelaars gratis op

OutSystems, ontwikkelaar van het meest gebruikte high-performance low-codeplatform ter wereld, organiseert in juni en juli internationaal vijf nieuwe edities van het OutSystems Developer School-project. De OutSystems Developer School biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om hun vaardigheden bij te spijkeren en carrièrekansen te ontdekken binnen het OutSystems-ecosysteem. De EMEA-editie vindt plaats van 19 tot 30 juni.

​Ontdek het OutSystems-platform zonder kosten

​De OutSystems Developer School is een intensief en praktisch online trainingsprogramma van twee weken, dat buiten werktijd plaatsvindt. Het is specifiek ontworpen om ontwikkelaars met ervaring in traditionele programmeertalen kennis te laten maken met het OutSystems-platform. Deelnemers worden begeleid door ervaren trainers die hen waardevolle kennis en vaardigheden bijbrengen. Daarnaast ontvangen ze gratis toegang tot het certificeringsexamen voor de OutSystems-technologie en worden ze actief in contact gebracht met klanten en partners van OutSystems voor boeiende carrièremogelijkheden.

​Directe voordelen voor klanten en partners

​Klanten en partners plukken direct de vruchten van deze talentenpool doordat OutSystems succesvol gecertificeerde deelnemers matcht met openstaande functies binnen hun organisaties. Deze mogelijkheden dragen bij aan het overbruggen van de kloof tussen vraag en aanbod, waardoor klantenacquisitie, klantbehoud en ook groei worden ondersteund. Ook kan OutSystems klanten of interne teams van partners trainen, op voorwaarde dat ze actief gaan werken aan OutSystems-projecten na de cursus.

​Al drie jaar succesvolle resultaten

​Sinds het begin van 2020 heeft de Developer School wereldwijd al meer dan 2600 traditionele ontwikkelaars opgeleid. Opvallend is dat meer dan 65 procent van de deelnemers die de Developer School hebben gevolgd, nu werkzaam zijn voor OutSystems-projecten. Het OutSystems Developer School-programma richt zich op ontwikkelaars met minimaal twee jaar ervaring in high-code die hun vaardigheden willen uitbreiden en meer willen leren over het OutSystems-platform. OutSystems verwelkomt ook nieuwe ontwikkelaars zonder ervaring met OutSystems en verbindt hen rechtstreeks met partners en klanten die actief medewerkers werven in de betreffende regio’s.

​“We zijn blij om ontwikkelaars de kans te geven hun vaardigheden uit te breiden en nieuwe carrièremogelijkheden te ontdekken via de OutSystems Developer School”, zegt Stef Vermeulen, Partner Alliance Manager BeLux bij OutSystems.

“In een wereld waar technologie constant evolueert, is het essentieel om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen. De OutSystems Developer School biedt deze mogelijkheid en opent deuren naar nieuwe mogelijkheden op de arbeidsmarkt.”

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER