Nico Reeskens benoemd tot Directeur SD Worx Staffing & Career Solutions België

De Europese HR-dienstenverlener SD Worx heeft Nico Reeskens aangesteld als Directeur voor zijn staffing business in België. Nico, startte in 2010 binnen de staffing & recruitment sector waar hij als Operationeel Directeur doorgroeide naar Algemeen Directeur in 2013. De voorbije drie jaar vervulde hij een internationale rol als Senior Vice President Sales & Marketing Noord Europa. Nico’s ervaring binnen de Staffing & Career sector en op het internationale plan komt goed van pas bij SD Worx, dat zich steeds meer als een internationale HR-partner positioneert die bedrijven in heel Europa helpt met hun complete HR.

Nico Reeskens: “Naast een uiterst solide reputatie beschikt SD Worx over een uniek en compleet product- en dienstenaanbod bij een brede basis van uiterst tevreden klanten. In een steeds competitievere staffing markt wil ik vanuit mijn klantgerichtheid, mensgerichtheid, management- & sectorervaring de groeiambities van SD Worx mee helpen te realiseren. Bij mijn eerste gesprekken en bezoeken binnen de organisatie zag ik veel drive, ondernemerschap en een klantgerichte aanpak. Dat geeft vertrouwen en energie om samen een succesvol groeiverhaal te schrijven.”

Nico volgt Robin Beens op die sinds 2021 de functie van Directeur Staffing & Career Solutions combineerde met de functie van Directeur SME België binnen SD Worx. Robin zal zich vanaf 1 maart 2023 opnieuw voltijds focussen op deze functie en op de ambitieuze doelstellingen binnen de Belgische kmo-markt.

“De komst van Nico zal een extra boost geven om ons aanbod naar onze klanten en kandidaten verder te doen groeien en zo de ambitie van SD Worx verder vorm te geven. Ik geef in vertrouwen de fakkel door en zal vanuit SME België het verdere succes van Staffing & Career Solutions mee ondersteunen”, aldus Robin Beens.

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER