Marleen De Greef nieuwe directeur NCOI Learning België

NCOI Learning benoemt Marleen De Greef tot directeur voor België. Zij neemt per 1 november het roer over van Johan De Meyer, die 36 jaar geleden aan de wieg stond van het bedrijf en het uitbouwde tot de onbetwiste marktleider. Marleen De Greef moet dat marktleiderschap bestendigen. NCOI Learning wil verder groeien en blijven inspelen op de steeds veranderende opleidingsnoden van mensen en organisaties. Het aanbod evolueert voortdurend. NCOI Learning zet daarbij in op het juiste evenwicht tussen klassikale lesmomenten, online sessies in groep en individuele coaching. Johan De Meyer zelf blijft nog even aan boord als strategisch adviseur.

Marleen De Greef neemt de uitdaging graag aan: “Ik kijk er naar uit om onze rol als sparringpartner voor professionals en organisaties op te nemen. Samen met mijn collega’s, onze partners en trainers, stuk voor stuk experten in hun vak, werken we aan duurzame opleidingstrajecten. We ondersteunen mensen om een carrière lang relevant te blijven. Levenslang leren is voor zowel werkgevers als medewerkers van cruciaal belang.”

NCOI Learning is marktleider in opleidingen voor leidinggevenden en professionals in ons land en biedt het grootste en breedste aanbod aan opleidingen aan. Dat gaat van klassikale, digitale en hybride opleidingen – incompany, op maat of in open aanbod.

Marleen De Greef: “NCOI Learning helpt al 36 jaar iedereen vooruit in z’n job. Jaarlijks bereiken we meer dan 25.000 mensen met een breed aanbod praktijkgerichte opleidingen en dat binnen tal van kennisdomeinen en op uiteenlopende niveaus in de organisatie. Medewerkers, zelfstandigen of mensen met een vrij beroep, iedereen die vooruit wil, vindt bij ons een gepaste opleiding.”

De Greef startte haar carrière als consultant bij Accenture, ging later aan de slag bij ING en SD Worx en kwam in 2014 aan boord bij NCOI Learning als productmanager. Ze groeide verder door binnen de organisatie en werd in juli 2021 tot businessmanager gepromoveerd. Ook in die rol stond ze in nauw contact met de klanten en trainers.

“Met Marleen De Greef komt er iemand aan het roer van NCOI Learning die bijzonder vertrouwd is met onze organisatie en haar diverse stakeholders. Marleen weet wat het vraagt om elk jaar meer dan 25.000 professionals in ruim 5.000 bedrijven op te leiden. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze wissel van de wacht een nieuwe stap voorwaarts betekent voor onze medewerkers, klanten en uiteraard ook ons krachtig netwerk van meer dan 1.000, ervaren docenten die écht uit het vak komen,” zegt Johan De Meyer.

Hij kijkt er naar uit om Marleen De Greef en haar team strategisch te adviseren.

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER