• Learning & Development
  • >
  • Leren als een spons: 5 sleutels voor succes in leren & ontwikkelen van Peter Goossens #95

Leren als een spons: 5 sleutels voor succes in leren & ontwikkelen van Peter Goossens #95

Wat kan HR leren van een sterrenchef. Dat ontdek je in deze aflevering van Brainpickings want ik kruip deze keer in het hoofd van Peter Goossens, de Godfather van de Belgische gastronomie. In 1992 opende hij het legendarische ‘Hof van Cleve’. Sindsdien won hij zowat alle prijzen die er te winnen zijn. Peter Goossens is niet alleen een rolmodel voor veel andere chefs maar ook een bevlogen ambassadeur voor heel wat jonge koks.

We hebben het over de belangrijkste mijlpalen in zijn professioneel leven, over het belang van jezelf heruit te vinden om aan de top te blijven staan, over stress en werkdruk die daar ongetwijfeld mee gepaard gaat en over het belang van bijblijven en leren.

België is een land van bourgondiërs. We eten graag, we drinken graag. Maar leren we ook graag? En hoe belangrijk is dat voor een sterrenchef? Peter Goossens vertrouwt jou in deze podcast zijn vijf sleutels voor succes in ondernemen én in ontwikkelen toe: één daarvan is dat leren een vereiste is om te overleven. Leren als een spons, noemt Peter Goossens het. Want als je niet leert, ga je dood!

Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Opslaan in Pocket
Deel via WhatsApp
Verstuur per e-mail

Schrijf je in op de #ZigZagHR-nieuwsbrief

Waarom abonneren

  • Verdiep jouw HR-kennis & verbreed jouw blik op de wereld
  • Iedere maand een HR thema in de kijker
  • Online toegang tot het HR archief
Aanrader

© 2022 Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door Kreatix. In opdracht van LICEU BVBA

#ZigZagHR