fbpx

Leren als een spons: 5 sleutels voor succes in leren & ontwikkelen van Peter Goossens #95

  • Learning & Development
  • >
  • Leren als een spons: 5 sleutels voor succes in leren & ontwikkelen van Peter Goossens #95

Wat kan HR leren van een sterrenchef. Dat ontdek je in deze aflevering van Brainpickings want ik kruip deze keer in het hoofd van Peter Goossens, de Godfather van de Belgische gastronomie. In 1992 opende hij het legendarische ‘Hof van Cleve’. Sindsdien won hij zowat alle prijzen die er te winnen zijn. Peter Goossens is niet alleen een rolmodel voor veel andere chefs maar ook een bevlogen ambassadeur voor heel wat jonge koks.

We hebben het over de belangrijkste mijlpalen in zijn professioneel leven, over het belang van jezelf heruit te vinden om aan de top te blijven staan, over stress en werkdruk die daar ongetwijfeld mee gepaard gaat en over het belang van bijblijven en leren.

België is een land van bourgondiërs. We eten graag, we drinken graag. Maar leren we ook graag? En hoe belangrijk is dat voor een sterrenchef? Peter Goossens vertrouwt jou in deze podcast zijn vijf sleutels voor succes in ondernemen én in ontwikkelen toe: één daarvan is dat leren een vereiste is om te overleven. Leren als een spons, noemt Peter Goossens het. Want als je niet leert, ga je dood!

Share on facebook
Deel via Facebook
Share on twitter
Deel via Twitter
Share on linkedin
Deel via LinkedIn
Share on pocket
Opslaan in Pocket
Share on whatsapp
Deel via WhatsApp
Share on email
Verstuur per e-mail

Schrijf je in op de #ZigZagHR-nieuwsbrief

Gerelateerde artikels.

Wellbeing in HR

Deconnecteren op de pendelfiets

Wie van het werk naar huis fiets, komt ontspannen thuis. Dat blijkt uit een onderzoek bij 1.000 Vlaamse werknemers dat werd uitgevoerd in opdracht van Lease a Bike, een onderneming

Isabel Van Hoedenaghe
Learning & Development

Groei als motor voor meer werkgeluk #100

In deze aflevering van Brainpickings kruip ik in het hoofd van één van de loopbaancoaches van Passion 4 Work, Isabel Van Hoedenaghe. Met haar ga ik het hebben over groei

© 2021 Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door Kreatix. In opdracht van LICEU BVBA

#ZigZagHR