Leiderschapsontwikkeling bij executives

Organisaties groeien als de mensen die er deel van uitmaken groeien. Maar mensen zullen pas groeien als ze ‘op de juiste plek’ zitten. Bij Fenix Consulting helpen ze organisaties om deze plek te ontdekken en bieden ze inzicht in talent, inzetbaarheid en ontwikkelpotentieel van medewerkers. Met innovatieve en valide e-tools brengen ze mensen en data bij elkaar. Talent Intelligence noemen ze dat. Anders gezegd: mensen laten schitteren, teams doen excelleren en op die manier organisaties succesvoller maken voor vandaag en voor de toekomst. In een 3-delige podcastreeks maken we dat concreet.

Ontwikkeling is niet alleen cruciaal voor iedere medewerker, maar ook voor het directieteam. Ook zij hebben ontwikkelingsnoden. Hier is nog veel taboe rond. Niet bij Child Focus, want daar heeft het voltallige directieteam inclusief de CEO een ontwikkeltraject doorlopen, samen met Fenix Consulting. In deze tweede aflevering schuift naast Wim Morbée, Managing Director bij Fenix Consulting, ook Heidi De Pauw, CEO Child Focus, mee aan. Ze geeft ons inkijk in hoe ze dat ontwikkeltraject ervaren heeft.

Over de professionalisering die Child Focus heeft doorgemaakt en de rol die leiderschap, open feedback en de rol van Heidi als CEO daarin gespeeld hebben.

Veel kijk- en luisterplezier!

Bekijk of beluister onze podcasts op

Ook interessant

BEKIJK OF BELUISTER MEER