HRlinkIT bestaat 20 jaar en verovert ook Nederland

HRlinkIT bestaat 20 jaar. Met deze mijlpaal kondigt de Belgische onderneming vandaag aan met vier strategische scans naar de Nederlandse markt te treden. Daarbij lanceren ze tijdelijk een gratis digital maturity scan voor recruitmentbureaus.

Wat in 2001 begon als een klein bureau voor systeemadministratie, groeide uit tot de belangrijkste HR service provider in de Benelux. Vandaag kondigt HRlinkIT, dat bekendstaat voor onafhankelijke strategische expertise en software-implementatie in België, aan te focussen op strategisch technologie-advies op de Nederlandse markt. Een logische keuze, volgens oprichter en CEO Wim Van Meerbeeck. “De connectie met Nederland groeit al jaren. We willen hier de komende jaren verder op focussen en vooral onze strategische dienstverlening uitbreiden in Nederland.”

Sneller en intensiever digitaliseren

Met de scans wil HRlinkIT recruitmentbedrijven veel sneller en intensiever helpen te digitaliseren en optimaliseren. “Veel bedrijven benutten hun potentieel onvoldoende. Met onze scans zetten we een stap terug en denken we een slim plan uit om succesvol te digitaliseren”, vertelt Van Meerbeeck. “We onderzoeken zaken als: Wat is je ROI? Waar in het proces kun je met digitalisering de hoogte efficiëntie bereiken? We analyseren en stippelen een doordacht en innovatief stappenplan uit.”

Gratis digital maturity scan

Concreet biedt HRlinkIT vier type scans aan voor verschillende soorten uitdagingen: de digital mini scan, de innovation scan, de blueprint scan en de tijdelijk gratis digital maturity scan. Wim Van Meerbeeck: “De digital maturity scan is speciaal ontworpen voor recruitmentbureaus. Hiermee kunnen ze eigen maturiteit vergelijken met die van de sector én krijgen ze uitgebreid advies over hoe ze kunnen optimaliseren.”

Vanaf 1 juni tot 1 september kun je gratis de digital maturity scan invullen: https://hrlinkit.be/digital-maturity-scan/

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER