Herman Nijns wordt Chief Executive Zuid-Europa en Latijns-Amerika bij Randstad

Herman Nijns, CEO van Randstad Group België & Luxemburg, neemt vanaf 1 maart de rol op van Chief Executive voor Zuid-Europa en Latijns-Amerika en wordt zo verantwoordelijk voor Andorra, Argentinië, Brazilië, Chili, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Portugal, Spanje, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en Uruguay. Onder zijn leiding werd Randstad Group in België marktleider in de drie grote hr-dienstverleningsconcepten: uitzending, rekrutering en selectie en outplacement.

Herman Nijns begon zijn carrière in 1988 bij Interlabor Interim, onderdeel van Randstad, en heeft binnen de organisatie alle bestuursniveaus doorlopen. Hij trad in 1990 toe tot het managementteam in België en leidt Randstad Group BeLux sinds 2005. In 2021 kreeg hij aanvullende verantwoordelijkheid voor Randstad in Denemarken, Zweden en Noorwegen. Hij is eveneens Europese voorzitter van de World Employment Confederation, de spreekbuis van de particuliere arbeidsbemiddelingssector op Europees niveau die zowel nationale federaties als hr-dienstverleners uit heel Europa vertegenwoordigt.

“Ik ben erg dankbaar dat ik in het bedrijf waar ik bijna 35 jaar geleden als consultant begon, nog steeds nieuwe dingen kan leren en bredere verantwoordelijkheden op mij kan nemen. Het is een eer om te kunnen meewerken aan de realisatie van de strategie van onze organisatie in Zuid-Europa en Latijns-Amerika, en de verbreding van ons aanbod, de versterking van onze bedrijfscultuur en zo ook de verdere uitbouw en groei van Randstad in die regio’s te ondersteunen”, klinkt het bij Herman Nijns.

Wie Herman Nijns als CEO bij Randstad Group BeLux opvolgt, wordt in de komende weken bekendgemaakt.

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER