Groei van Skill BuilderS in Nederland

De Belgische Human Capital dienstverlener Skill BuilderS en het Nederlandse bedrijf Lagarde & You Loopbaanontwikkeling versterken hun strategische samenwerking in loopbaanontwikkeling en gerelateerde dienstverlening.

Na een vruchtbare langdurige samenwerking is besloten tot de overname van 60% van de aandelen van Lagarde & You Loopbaanontwikkeling door Skill BuilderS, met de intentie om binnen drie jaar de resterende 40% over te nemen. Gedurende deze periode zal Tibert Lagarde, oprichter en eigenaar van Lagarde & You, aan het roer blijven en volledig verantwoordelijk blijven voor de dagelijkse gang van zaken van het Nederlandse bedrijf. Binnen deze drie jaar zal een nieuwe directeur gefaseerd de taken en bevoegdheden van Tibert Lagarde overnemen. Zo wordt de continuïteit van Lagarde & You op lange termijn gewaarborgd.

Tibert Lagarde benadrukt het belang van deze stap:

“Ik ben mijn bedrijf 20 jaar geleden gestart vanuit het oogpunt kwalitatieve lange termijn dienstverlening te bieden. We sturen niet (enkel) op strakke kwantitatieve doelstellingen maar zijn vooral gefocust op een tevreden medewerker, klant en kandidaat. Deze samenwerking met Skill BuilderS is een natuurlijke stap om de continuïteit van Lagarde & You ook in de toekomst te garanderen. Het is mijn overtuiging dat door deze samenwerking de sterke punten van beide bedrijven worden samengebracht, waardoor we nog beter in staat zullen zijn om hoogwaardige HR-diensten te leveren aan onze klanten. Ik ben dan ook verheugd om samen met Skill BuilderS nieuwe mogelijkheden te verkennen en gezamenlijk mooie prestaties neer te zetten.”

Tibert Lagarde vervolgt: “Vanaf het allereerste moment van kennismaking met Jens en zijn broer Steven voelde het als een goede vibe. We deelden niet alleen zakelijke doelen, maar ook een diepgewortelde menselijke focus. Hun passie voor het vak en focus op het leveren van optimale kwaliteit inspireerden ons enorm. Het was duidelijk dat we dezelfde waarden deelden en een gedeelde visie hadden op hoe we onze klanten het beste konden bedienen. Ik ben ervan overtuigd dat deze gedeelde passie en toewijding de basis zullen vormen voor een vruchtbare samenwerking tussen Lagarde & You en Skill BuilderS. Met het Skill BuilderS-team aan boord kijken we uit naar de nieuwe mogelijkheden en successen die we gezamenlijk zullen behalen.”

Jens en Steven Van Mol, beiden CEO van Skill BuilderS, delen hun enthousiasme over de samenwerking en spreken vol lof over Tibert Lagarde:

“We werken al jaren in optimale verstandhouding samen. En elke keer weer leren we zinvolle dingen van elkaar. Een hele bijzondere ervaring was ook de kennismaking met de inrichting van hun Mindfuck kantoor in Heerlen. Overal waar je kijkt, zie je iets waarvan je denkt: wat zie ik nu eigenlijk en klopt dat wel? Prachtig hoe met leuke zinspelingen op visualisaties mensen geholpen worden om hun verhaal te doen. De creativiteit en visie van Tibert in combinatie met zijn passie, gedrevenheid en integriteit werken zeer inspirerend. We kijken ernaar uit om samen met Tibert en Lagarde & You nieuwe wegen te verkennen. Deze samenwerking is opnieuw een mijlpaal in de groei van Skill BuilderS op de Nederlandse markt.”

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER