Loading Events

« All Events

  • Dit event is afgelopen.

NXT Masterclass: Welzijn op het werk

19 maart @ 10:30 - 12:00

Free
6

NXT Masterclass: Welzijn op het werk

Online

19 maart 2024

10u30 - 12u00

Welzijn op het werk: van theorie naar praktijk

Op dinsdag 19 maart organiseert #ZigZagHR NXT een exclusieve online masterclass over welzijn op het werk, samen met experten van AG Health Partner.

Ontdek hoe je op een constructieve manier een welzijnsbeleid integreert in de cultuur van jouw organisatie tijdens het webinar “Welzijn op het werk – Een geïntegreerde aanpak”. Verken innovatieve strategieën die zowel het fysieke, mentale en sociale welzijn van medewerkers bevorderen. Samen duiken we in een holistische benadering die niet alleen de productiviteit verhoogt, maar ook de tevredenheid en betrokkenheid van het personeel versterkt. Ontdek samen met Christophe Vanhaecke – corporate wellbeing manager bij AG Health Partner – hoe jij de stap zet naar een gezondere en geëngageerde werkplek.

Praktisch:

  • Datum: dinsdag 19 maart
  • Waar: online
  • Tijd: 10u30-12u00
  • Inschrijven: gratis voor NXT leden

Opgelet: deze sessie is enkel voor #ZigZagHR NXT leden. Ben jij nog geen lid? Word vandaag nog lid en neem deel aan deze masterclass. 

Masterclass

Locatie

Online sessie

Inschrijven

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Partner

Dit event werd mee mogelijk gemaakt dankzij deze partner

AG Health Partner 1

Details

Date:
19 maart
Time:
10:30 - 12:00
Cost:
Free
Event Category: