fbpx

Digitalisering rekruteringsmarkt: NOWJOBS en KBC breiden samenwerking uit

  • Actueel
  • >
  • Digitalisering rekruteringsmarkt: NOWJOBS en KBC breiden samenwerking uit

NOWJOBS, het digitaal uitzendplatform voor bijverdieners, zet haar partnerschap met KBC Bank verder. Na de lancering van directe loonbetaling na de job in 2020, wordt de app van NOWJOBS nu volledig geïntegreerd in de KBC Mobile app voor ondernemers. Ondernemers kunnen nu vacatures voor bijverdieners op NOWJOBS plaatsen, binnen de interface van KBC Bank. Op die manier zetten beide organisaties in op de verdere digitalisering van de rekruteringsmarkt. In tijden waar de nood aan flexibiliteit en nieuwe werkkrachten groot is, laten KBC Bank en House of HR ondernemers kennis maken met het gemak van flexibele bijverdieners.

De app NOWJOBS is volledig geïntegreerd in KBC Mobile voor ondernemers. De officiële lancering van de integratie volgt in augustus. NOWJOBS is een 100% digitaal uitzendplatform dat inzet op flexibel bijverdienen, zoals studentenjobs en flexi-jobs. De integratie van beide apps bouwt voort op een eerder partnerschap en houdt in dat ondernemers die de KBC Mobile app gebruiken, daar ook een profiel kunnen aanmaken voor NOWJOBS en er een vacature kunnen plaatsen als ze op zoek zijn naar een flexibele bijverdiener. Kandidaten krijgen die vacatures dan te zien op hun NOWJOBS app. De volledige contractafhandeling en betaling kan dan gebeuren via de app. De integratie gebeurt nationaal en wordt doorgevoerd in de KBC Mobile app, de KBC Brussels Mobile app en de CBC Mobile app.

Rekruteringsmarkt verder digitaliseren


NOWJOBS speelt in op de verdere digitalisering van de rekruteringsmarkt door haar app nu volledig te integreren in de KBC Mobile app van KBC Bank. Dankzij de lancering van NOWJOBS in een B2B omgeving, kunnen nog meer ondernemers kennis maken met het gemak en de voordelen van digitaal rekruteren van bijverdieners, en het gemak van afhandeling via het platform. Het succes van de digitale en flexibele rekruteringsmarkt blijkt ook uit de cijfers die NOWJOBS kan voorleggen: op 4 jaar tijd sloten 260.000 bijverdieners en 10.000 bedrijven en organisaties zich aan op de app van House of HR.

Eline David, Country Manager van NOWJOBS: “Dankzij de verdere uitrol van ons partnerschap met KBC Bank blijven we investeren in digitale ontwikkelingen die het leven van ondernemers een stuk makkelijker maken. Ondernemers die op zoek zijn naar tijdelijk nieuw talent kunnen nu alles op één platform raadplegen. En dat is precies waar NOWJOBS voor staat: een makkelijke online oplossing bieden als je op zoek bent naar flexibele bijverdieners. Werkgevers kunnen bij ons een flexibele poule van werknemers opbouwen en beheren.”

Voortbouwen op bestaand partnerschap


In maart 2020 lanceerde NOWJOBS al directe loonbetaling na de job via een partnerschap met KBC Bank. Deze directe betaaloplossing maakt het mogelijk om kandidaten na afloop van de opdracht meteen uit te betalen, ongeacht bij welke bank ze zijn aangesloten. NOWJOBS zorgt voor uitbetaling via KBC Bank na bevestiging van de gewerkte uren door de klant. Dankzij het succes van dit partnerschap, werd besloten om de NOWJOBS app te integreren in de KBC Mobile app, zodat de integratie voor klanten (dmv posten van vacatures) ook mogelijk werd. Met de samenwerking willen NOWJOBS en House of HR laten zien dat het werken met flexibele bijverdieners een interessant gegeven is dat in de toekomst alleen maar meer zal gebruikt worden.

Rika Coppens, CEO van House of HR: ‘Voor NOWJOBS is deze sterke samenwerking met een digitale innovator als KBC Bank een mooie zaak. Net als House of HR is KBC Bank voortdurend op
zoek naar nieuwe tools om het leven van haar klanten gemakkelijker en comfortabeler te maken. Tegelijkertijd proberen we een van de meest urgente en moeilijke problemen voor bedrijven vandaag op te lossen: het vinden van de juiste mensen. De mogelijkheid om ondernemers in de KBC Mobile app een rechtstreekse link te bieden naar vacatures en kandidaten, creëert een win-win situatie voor ons beiden. Gebruik maken van elkaars sterktes en specialiteiten is wat ons beiden succesvoller kan maken.’

Share on facebook
Deel via Facebook
Share on twitter
Deel via Twitter
Share on linkedin
Deel via LinkedIn
Share on pocket
Opslaan in Pocket
Share on whatsapp
Deel via WhatsApp
Share on email
Verstuur per e-mail

Schrijf je in op de #ZigZagHR-nieuwsbriefGerelateerde artikels.

#ZigZagHR, dé HR-community voor progressieve HR professionals in België, connecteert HR professionals en leidinggevenden op maandelijkse events, inspireert over de toekomst van HR door het delen van best & next practices online én in een maandelijks tijdschrift  en geeft richting hoe HR zichzelf heruit kan vinden en welke mindset en skillset daarvoor nodig zijn. 

#ZigZagHR-Nieuwsbrief© 2021 Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door Kreatix. In opdracht van LICEU BVBA

#ZigZagHR