Devoteam boekt in België recordomzet van 100 miljoen euro

Devoteam, een IT-dienstverleningsgroep met ruim 10.000 medewerkers in meer dan twintig landen, heeft vorig jaar de kaap van 1 miljard euro omzet gerond. Ook in België boekte Devoteam een recordomzet. De gezamenlijke inkomsten van Devoteam NV en Devoteam G Cloud in België bedroegen meer dan 100 miljoen euro.

Op internationaal vlak wil Devoteam in 2023 een 1500-tal mensen aanwerven. In België werken een 500-tal mensen en wil het bedrijf dit jaar 150 aanwervingen doen.

Het groeiende Devoteam verhuist halfweg dit jaar naar het in opbouw zijnde kantorencomplex The Wings in Diegem, dat onder meer ook een hotel en een fitness zal herbergen. Daarmee worden de twee Belgische entiteiten gecentraliseerd. Devoteam G Cloud was gevestigd in Sint-Lambrechts-Woluwe en Devoteam NV in Zaventem. Met The Wings bouwt projectontwikkelaar Ghelamco een duurzaam complex waar geen fossiele brandstof verbruikt wordt. Het nieuwe kantoor wordt optimaal ingericht voor het hybride werken. Medewerkers zullen er in een omgeving met veel zonlicht, een goede luchtkwaliteit en groen kunnen samenwerken, gezond eten en bewegen.

“Dankzij het nieuwe kantoor zullen we nog beter kunnen samenwerken om onze klanten maximale waarde te leveren”, zegt Benny Moonen, Country Manager van Devoteam in België. “Bovendien zijn we bijzonder trots op onze realisaties van afgelopen jaar en geloven we dat wij in de toekomst nog sterker zullen groeien. Bedrijven moeten hun digitale transformatie blijven versnellen om voordeel te halen uit technologie. We hebben de omvang, expertise, internationale slagkracht en sterke partnerships om hen te begeleiden in hun keuzes. We leveren diensten met hoge toegevoegde waarde die de sleutel vormen tot digitale transformatie, van consulting tot design, van integratie tot Managed Cloud Services. Onze klanten vertrouwen erop dat wij hen adviseren, hen het beste van de technologie brengen en hun weerbaarheid versterken.”

Devoteam focust zijn dienstverlening op onder meer cloud, cyberbeveiliging, datagedreven inzichten en hyperautomatisering. De onderneming werkt voornamelijk voor bedrijven in de telecom-, financiële, publieke, nuts-, productie-, retail-, hr-diensten-, gezondheids- en farmaceutische sectoren. De vijf strategische partners van het bedrijf zijn Amazon Web Services, Google Cloud, Microsoft, Salesforce en ServiceNow.

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER