PARTNERCONTENT

ATOSS en delaware bieden samen complete HR-oplossing aan via nieuw partnerschap

ATOSS en delaware gaan een strategisch partnerschap aan. De samenwerking bundelt de complementaire expertise van beide bedrijven en zorgt voor een complete en kwaliteitsvolle HR-oplossing voor bedrijven en hun medewerkers. ATOSS zal oplossingen voor workforce management aanreiken. delaware richt zich dan weer op het optimaliseren van HR-processen en het implementeren van geavanceerde oplossingen bij de klanten.

De nieuwe samenwerking tussen ATOSS en delaware hing al een tijdje in de lucht, maar is sinds april van dit jaar echt van start gegaan. Beide bedrijven maken zich sterk dat hun complementariteit enkel voordelen heeft voor hun klanten.

“Met delaware kiezen we voor een betrouwbare partner met kennis van zaken. Hun uitgebreide klantennetwerk in binnen- en buitenland laat ons toe om nieuwe marktsegmenten te veroveren, terwijl zij kunnen profiteren van onze expertise inzake workforce management tools. Door ervaren mensen uit beide bedrijven te laten samenwerken, creëren we een totaalpakket voor klanten waarbij we tegemoet kunnen komen aan al hun HR-vragen. Bij verschillende klanten plukken we alvast de vruchten van ons nieuw partnerschap.”

Mitch Goovaerts, Country Manager ATOSS BeLux en Frankrijk

Dat beaamt ook Kristof Nuytens, Human Capital Lead bij delaware BeLux, die de nieuwe samenwerking als een verrijking van delawares offerings binnen HRIS-oplossingen beschouwt. Concreet gaat het dan om complexe tijd- en aanwezigheidsverwerking, en de combinatie met workforce planning.

“Met dit partnerschap verbinden wij ons ertoe het volledige potentieel van de operationele uitmuntendheid in workforce management, timemanagement en workforce planning te ontsluiten en bedrijven en hun medewerkers te helpen efficiënter, effectiever en innovatiever te worden.”

Kristof Nuytens, Human Capital Lead bij delaware BeLux

Om de samenwerking vlot te laten verlopen, heeft delaware het afgelopen jaar een implementatieteam opgeleid in ATOSS Software. Zo is er voldoende expertise en capaciteit ter beschikking om klanten te begeleiden voor, tijdens en na een implementatietraject.

HR-oplossing op maat

Kortom, de oplossing richt zich op het verbeteren van de efficiëntie, productiviteit en besparingen voor bedrijven, zonder de menselijke factor uit het oog te verliezen. Hierdoor kunnen ze werken in overeenstemming met wet- en regelgeving en een positieve ervaring voor hun werknemers garanderen.

delaware is een snelgroeiend, wereldwijd bedrijf dat geavanceerde oplossingen en diensten levert aan organisaties die ernaar streven om de concurrentie op een duurzame manier een stap voor te blijven.

delaware begeleidt klanten bij hun zakelijke transformatie en zet daarbij de technologieën van zijn belangrijkste partners, SAP, Microsoft, OpenText & Salesforce in. Het bedrijf blijft zijn klanten ook achteraf ondersteunen met het oog op de continuïteit van hun activiteiten en het doorvoeren van continue verbeteringen. In alle opzichten past delaware zijn eigen duurzame businessmodel toe. Het bedrijf stelt meer dan 4600 medewerkers tewerk in 19 landen in Afrika, Azië, Europe en Noord- en Zuid-Amerika.

ATOSS Software AG levert technologie- en adviesoplossingen voor Workforce Management en de geoptimaliseerde inzet van personeel op basis van de vraag.

ATOSS workforce management oplossingen leveren een meetbare bijdrage aan meer waardecreatie en concurrentievermogen voor zo’n 15.000 klanten in meer dan 50 landen. Tegelijkertijd zorgen ze voor een betere planning en meer tevredenheid op de werkplek. Klanten zijn onder andere Barry Callebaut, DB Schenker, DPD, Decathlon, Douglas, Epiroc, Heineken, Hornbach, LACOSTE, Lufthansa, OBI, Rhenus Logistics, Sixt, STIHL, W.L. Gore & Associates en Veolia. Voor meer informatie: www.atoss.be/nl-be

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Jouw verhaal lanceren bij #ZigZagHR?

Bespreek met ons de opties om jouw branded content op onze site te zetten.

Ook interessant

LEES MEER